Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Partlová so zajačikom na verejnosti: Najskôr zapierali vzťah a dnes... Aha!

Mirka Partlová a Patrik Vyskočil. Zobraziť galériu (8)
Mirka Partlová a Patrik Vyskočil.

BRATISLAVA – Opäť prichytení! Začiatkom júla tohto roka sme vás informovali, že vzťah Petra Cmorika (35) a Mirky Partlovej (30) nie je úplne v poriadku. Známy pár sa nakoniec pred mesiacom definitívne po 3 rokoch rozišiel. To, že je za tým iný muž, potvrdili nielen naše zábery, ako sa blondínka túlila k mladučkému hercovi Patrikovi Vyskočilovi (23), ale najnovšie aj video markizáckej Smotánky, ktorá ich tajne nakrútila.

Začiatkom leta sme na topkách informovali, že Peter Cmorik a  Mirka Partlová prežívajú partnerskú krízu. V kuloároch šoubiznisu sa šepkalo, že herečka zvažuje rozchod. Spevák však tvrdil, že o žiadnej kríze nič nevie. Neskôr sme však zistili, že herečka sa v ich spoločnom byte úplne prestala objavovať. Pred mesiacom nakoniec Cmorik vyšiel s pravdou von a prostredníctvom sociálnej siete priznal rozchod.

Ako sme už v júli informovali, blondínka má naozaj blízko ku svojmu o 7 rokov mladšiemu kolegovi Patrikovi Vyskočilovi. Ona románik s 23-ročným hercom rázne popierala. „Hráme herecký pár, tak... Teraz sme boli čerstvý herecký pár, skúšali sme Ôsmy svetadiel a normálne spolu fungujeme ako kamaráti... Ako s každým iným,“ tvrdila nám plavovláska.

Partlovú s Vyskočilom sa nám však pred niekoľkými týždňami podarilo nafotiť na premiére jednej z divadelných inscenácií. Plavovláska mladíka nežne chytila, zašepkala mu niečo do uška a on jej opätoval zamilovaný pohľad. Už na prvý pohľad bolo jasné, že medzi týmito dvoma rozhodne ide o viac ako len čistú kolegialitu či kamarátstvo. 

A pred pár dňami sa milencov podarilo tajne nasnímať aj markizáckej Smotánke. Blondínka vtedy predvádzala na módnej prehliadke luxusného módneho domu. Na akcii sa dlho nezdržala a doslova utekala preč. Dôvod je už dnes jasný.

Vonku ju totiž už čakal Vyskočil, ktorý k nej priskočil, ihneď ju objal okolo ramien, ona jeho okolo pása a spoločne v objatí kráčali mestom. Keďže nevedeli, že ich kamera sníma, urobili to spontánne. Milí zaľúbenci, zapierať ani skrývať sa už teda nemusíte, už to všetci o vás vieme... 

Hercov Mirku Partlovú a Patrika Vyskočila tajne nakrútila Smotánka pri tom, ako v objatí kráčali mestom.
Zobraziť galériu (8)
Hercov Mirku Partlovú a Patrika Vyskočila tajne nakrútila Smotánka pri tom, ako v objatí kráčali mestom.  (Zdroj: Tv Markíza /Smotánka)

Viac o téme: Mirka PartlováPatrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu