Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Porotkyňa markizáckej SuperStar je ľuďom na smiech: Poriadne jej naložili, pozrite!

Klára Vytisková je známa svojím špecifickým štýlom obliekania. Zobraziť galériu (18)
Klára Vytisková je známa svojím špecifickým štýlom obliekania. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Riadne ju zosmiešnili! Klára Vytisková (30) sa do povedomia Slovákov dostala vďaka speváckej šou SuperStar, kde zastáva úlohu porotkyne. Pozornosť však nepúta len svojimi občas poriadne ostrými vyjadreniami na adresu súťažiacich, ale najmä výzorom. Brunetka má totiž skutočne špecifický štýl obliekania. Dôkazom je aj jej včerajší výtvor, vďaka ktorému sa stala terčom posmechu pre celé Česko a Slovensko. Diváci doslova zaplavili Facebook kolážami, v ktorých ju prirovnávajú k rôznym filmovým postavám. Pozrite!

Klára Vytisková je známa špecifickým štýlom obliekania. Svojím zovňajškom púta pozornosť každú nedeľu, keď sa na televíznych obrazovkách vysiela spevácka šou SuperStar. Nie vždy sa však jej módne výstrelky stretnú u divákov s porozumením...

Presne ten prípad nastal aj túto nedeľu a z porotkyne si začalo uťahovať celé Česko a Slovensko. Dôvod? Jej včerajšia vizáž v štýle legendárneho Star Treku. Facebookovú stránku SuperStar tak počas priameho prenosu doslova zaplavili rôzne koláže od divákov.

A v tých jej výzor prirovnávajú napríklad k postave z upírskej ságy Twilight, šimpanzovi z Planéty opíc, kráľovi Kazisvetovi z rozprávky Princezná so zlatou hvězdou, či k samotnému kapitánovi Picardovi zo Star Treku. Všetky obrázkové výtvory divákov nájdete v našej galérii! 

Na facebookovej stránke SuperStar sa začali kopiť koláže od divákov, v ktorých porotkyňu Kláru Vytiskovú prirovnávajú k rôznym filmovým postavám - napríklad k upírovi z Twilightu.
Zobraziť galériu (18)
Na facebookovej stránke SuperStar sa začali kopiť koláže od divákov, v ktorých porotkyňu Kláru Vytiskovú prirovnávajú k rôznym filmovým postavám - napríklad k upírovi z Twilightu.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Klára Vytisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu