Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dokonalá premena Karin Haydu: Páni, veď takto vyzerá na 25!

Stačila malá zmena a Karin Haydu vyzerá mladšie o viac ako 10 rokov. Zobraziť galériu (8)
Stačila malá zmena a Karin Haydu vyzerá mladšie o viac ako 10 rokov. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je z nej iná žena! Posledných niekoľko rokov sa Karin Haydu (38) objavovala v spoločnosti vždy s dokonalým účesom. Inak ako s vyčesanými vlasmi do drdola alebo vlnitým három sme ju už azda ani nepoznali. Nedávno sa však herečka rozhodla pre zmenu imidžu. A dobre urobila - brunetka vďaka tomu omladla o viac ako 10 rokov. A stačilo tak málo!

Karin Haydu sa v poslednom čase takmer na každej spoločenskej akcii objavila s dokonalo nastajlovanými vlasmi do drdola. A keď sa občas rozhodla svoje háro ponechať voľné rozpustené, vždy mala jednotlivé pramene aspoň natočené do vĺn. 

Aktuálne však brunetka čoraz častejšie chodí na verenosť s imidžom, na ktorý nie sme u nej vôbec zvyknutí. A dobre robí. Vďaka nemu totiž pôsobí o viac ako 10 rokov mladšie. Pritom nešlo o žiadne zdĺhavé procedúry, ani zmenu farby, či radikálne zásahy...

Známa herečky si jednoducho rozpustila vlasy a následne si ich vyžehlila. Stačilo teda naozaj málo a zo známej Slovenky je doslova iná žena. Veď vďaka vyrovnanému účesu pôsobí oveľa sviežejšie a mladšie aj o dobrých 13 rokov. Nemyslíte?!

Karin Haydu vyzerá s rovnými a rozpustenými vlasmi veľmi mladistvo a sviežo. Uznajte, málokto by tipoval, že od moderátorky Barbory Rakovskej je o celých 10 rokov staršia.
Zobraziť galériu (8)
Karin Haydu vyzerá s rovnými a rozpustenými vlasmi veľmi mladistvo a sviežo. Uznajte, málokto by tipoval, že od moderátorky Barbory Rakovskej je o celých 10 rokov staršia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu