Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahota na Jojke: Divákom otrčil holý zadok, kolegyni svoj úd!

Divákom Števo Martinovič otrčil holý zadok, Evelyn ostala v šoku, videla jeho úd. Zobraziť galériu (7)
Divákom Števo Martinovič otrčil holý zadok, Evelyn ostala v šoku, videla jeho úd. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Odhalil sa! Diváci Jojky ostali v stredu večer pred televíznymi obrazovkami v nemom úžase. V novom sitkome Svet podľa Evelyn sa totiž Števo Martinovič (33) obnažil a ukázal do kamery holý zadok. Okrem toho však pri nakrúcaní odhalil aj oveľa viac. Svojej kolegyni Eve Kramerovej (25) alias Evelyn nechtiac ukázal aj svoj penis. A to niekoľkokrát!

Toto vás dostane do kolien! Ak máte radi svojský humor, určite patríte medzi fanúšikov nového jojkárskeho seriálu Svet podľa Evelyn, kde nie je núdza o rôzne gagy a vtipné scénky. Veselo bolo aj pri nakrúcaní jednej z nich, keď sa hlavná postava v podaní Evy Kramerovej rozprávala so spolubývajúcim Števom počas jeho kúpeľa.

V istom momente sa totiž postavil a do kamery otrčil holý zadok. Nechtiac sa však odhalil aj spredu! Hoci bol Števo celý od peny, ako naschvál mu z intímnych partií mydliny odpadli. Blondínka tak uzrela jeho nahú mužskú pýchu. A to osemkrát. Presne toľkokrát sa totiž scénka opakovala, pokiaľ boli tvorcovia s výsledkom spokojní.

„Kolená i všetko ostatné mám zakryté, iba penis mi bolo vidno. Ach, Bože, prečo mi tá pena nedrží na tom penise,“ povedal priamo pri nakrúcaní Števo Martinovič, ktorý sa spolu s kolegyňou na pokazených scénkach výborne zabával. Dokonca ich v stredu podvečer odvysielal aj Top Star magazín. Diváci si tak mohli pozrieť naozaj vtipné okamihy, aké sa nestávajú každý deň.

VIDEO: Števo a Evelyn o nepodarených klapkách

Evelyn a Števo Topkyverzia

Viac o téme: Svet podľa EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu