Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Čistky v Markíze: Zrušili veľkého šéfa a ďalších troch ľudí!

Riaditeľ Markízy Matthias Settele robí v Markíze ďalšie zmeny. Zobraziť galériu (4)
Riaditeľ Markízy Matthias Settele robí v Markíze ďalšie zmeny.

BRATISLAVA - Veľké zmeny! Matthias Settele (47) po svojom nástupe na stoličku generálneho riaditeľa televízie Markíza zrušil pár relácií aj pracovných miest. Teraz prichádza ďalšia čistka. Podľa našich informácií v Záhorskej Bystrici rušia marketingové oddelenie, a tak končí jeho riaditeľ Michal Borec aj traja jeho kolegovia. Doterajší člen top manažmentu už nebude stálym zamestnancom, bude sa už len externe podieľať na organizovaní akcií.

Markíza prechádza ďalšou reorganizáciou. Najnovšie zmeny v podaní riaditeľa Matthiasa Setteleho zasiahli marketingové oddelenie. Napríklad v sesterskej Nove sa už pred časom zlúčilo s PR a vznikol tak nový úsek komunikácie. A niečo podobné sa deje aj na Slovensku.  

Rušenie starého oddelenia a prerozdelenie jeho kompetencií si samozrejme vyžiadalo aj personálne zmeny. Okrem troch zamestnancov na nižších pozíciách rozviazali podľa našich informácií v Markíze pracovný pomer aj so samotným riaditeľom marketingu Michalom Borcom. Ten sa ako jeden z členov top manažmentu podieľal napríklad na znovuobnovení Nadácie Markíza a veľkým dielom prispel aj ku Dňu otvorených dverí a obnovení webových stránok televízie. 

Podľa nášho dobre informovaného zdroja by Borcov trvalý pracovný pomer mal čoskoro skončiť. Deje sa tak po vzájomnej dohode. S Markízou bude naďalej spolupracovať externe na niekoľkých projektoch. To nám potvrdili aj v televízii. „Marketingový riaditeľ Michal Borec sa sústredí na prípravu 20. narodenín televízie Markíza a takisto bude organizovať všetky klientské a PR eventy televízie. Naďalej zotrváva vo funkcii predsedu správnej rady nadácie a takisto bude zodpovedný za ďalšie projekty v rámci talent management and online projekty. Túto spoluprácu bude zastrešovať jeho spoločnosť, ktorá bude kľúčovým partnerom televízie. Zvyšok marketingovej agendy bude prerozdelená medzi centrá programu, reklamy a PR,” ​uviedla hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. 

Najväčšie zmeny od nástupu Matthiasa Setteleho do Markízy

  • koniec Modrého z neba a odchod Vila Rozborila
     
  • koniec Martiny Šimkovičovej v Televíznych novinách
     
  • ukončenie vysielania stanice Fooor
     
  • prepustenie športového moderátora Petra Čambora po 17 rokoch
     
  • koniec relácie Lampáreň
     
  • vyhadzov Martiny Mečiarovej z Reflexu a jej odchod z Markízy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu