Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najprv bez mejkapu, potom ako kráska: Dokonalá premena Barbory Rakovskej za pár minút!

Barbora Rakovská na móle žiarila. Nám sa ju však podarilo nafotiť aj bez mejkapu. Zobraziť galériu (22)
Barbora Rakovská na móle žiarila. Nám sa ju však podarilo nafotiť aj bez mejkapu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer prebehol v našom hlavnom meste už druhý deň Bratislavských módnych dní. A hostia si tentokrát vychutnali nielen módne kúsky určené pre dospelých, ale aj pre deti. Na móle sa okrem iných objavila aj moderátorka Barbora Rakovská (29) so svojou dcérkou Amiou (5). Blondínka pred hosťami doslova žiarila. Nám sa ju však podarilo nafotiť aj trochu inak. V čase, keď ešte neprešla šikovnými ručičkami maskérov a kaderníkov.

V stredu večer sa konalo druhé kolo módnych prehliadok v rámci Bratislavských módnych dní. Ešte predtým, ako si pozvaní hostia mohli vychutnať módne kúsky určené pre dospelých, prebiehala v bratislavskom Vlčom hrdle prehliadka módy pre ich ratolesti. A ani na tej nechýbali mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu. 

Po móle sa spolu so svojou dcérkou Amiou prešla aj moderátorka Barbora Rakovská. A nám sa ju podarilo nachytať v čase, keď sa jej ešte nedotkli šikovné ruky maskérov a kaderníkov. Bez mejkapu pôsobila ako taká študentka. Málokto by pri pohľade na „neupravenú” blondínku tipoval jej správny vek. A už vôbec nie, že je mamičkou tej malej slečny, ktorú drží za ruku.

No stačilo len zopár minút a po nenalíčenej tvári už nebolo ani stopy. Známa Slovenka vyšla na mólo už ako niekto úplne iný. So slušivými vlnami vo vlasoch, jemným mejkapom a širokým úsmevom na tvári. Upravená tak, ako ju zvyčajne poznáme. No, skrátka ako kráska. Mladistvý vzhľad si však zachovala aj s „farbičkami” na tvári.

Barbora Rakovská pôsobila bez mejkapu ako také dievčatko.
Zobraziť galériu (22)
Barbora Rakovská pôsobila bez mejkapu ako také dievčatko.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Prečítajte si tiež: 

Viac o téme: Barbora Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu