Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Seriálová mrcha Minichová: Materstvo ma zmenilo!

Milena Minichová Zobraziť galériu (10)
Milena Minichová (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - V slovenskej herečke Milene Minichovej sa po štrnásťmesačnej materskej dovolenke opäť prebúdza chuť pracovať.

„Áno, začínam pomaly opäť pracovať a veľmi sa z toho teším. Znova sa vo mne prebúdza tá chuť pracovať, ako to bolo vlastne predtým, než sa mi narodil Alex,“ povedala v rozhovore.

Starostlivosť o dieťa a herectvo je podľa nej celkom iná zodpovednosť. „Herec sa musí vedieť naozaj veľmi koncentrovať a sústrediť sa na to, čo hrá. Rola by herca mala úplne vtiahnuť, tak je to podľa mňa správne, vtedy je ten výkon naozaj kvalitný. A keď sa po nakrúcaní vrátim do reality a uvedomím si, že mám aj to dieťa a musím ešte riešiť všetky tie veci okolo neho... Ale aj napriek tomu, že mám toho teraz veľa, cítim sa perfektne. Mám svoju životnú náplň aj sebarealizáciu. Tá je pre mňa tiež veľmi podstatná,“ poznamenala Minichová. 

Prácu podľa mladej Košičanky netreba brať smrteľne vážne. „Predtým, ako sa mi narodil syn, bola pre mňa práca stredom vesmíru, brala som ju veľmi vážne. Aj teraz ju, samozrejme, beriem vážne, ale je to iné. Riešim veci s nadhľadom a v pohode, nestresujem sa, a keď sa aj stane niečo nie veľmi príjemné alebo nečakané, beriem to tak, že sú aj podstatnejšie veci v živote. Materstvo mi prinieslo taký nadhľad a pokoj. Je to veľký posun v mojom živote. Cítim sa teraz lepšie, som spokojnejšia,“ uviedla herečka. 

V najbližších dňoch sa Minichová objaví v epizódnej role v novom seriáli Kukučka, kde stvárni dievča z mesta. „Zahrám si Karolínu, babu z mesta, ktorá príde na vidiek, kde sa snaží nafotiť reklamu na opaľovací krém. Tá rola je podľa mňa dobrá v tom, že vie byť vtipná. To ma na tom baví. Ona je aj príjemná, ale zároveň aj prostoreká a zábavná. Mám rada humor a nadhľad. A sú tam zaujímavé situácie, takže uvidím, čo sa z nej ešte vyvinie. Zatiaľ sa objavím len v pár častiach, ale rada by som pokračovala aj ďalej, rada hrám takéto zaujímavé postavy, ktoré nie sú jednostranne negatívne alebo úplne pozitívne, proste také zaujímavé postavy, ktoré majú v sebe človečenstvo. Vždy sa snažím o to, aby postava, ktorú stvárňujem, pôsobila naozajstne. Herectvo nie je o pozitívnom a negatívnom, herectvo je podľa mňa o pohľade na svet, o duši, o nadhľade a o tom, čo z toho ten interpret a tvorca chce a dokáže vytvoriť,“ podotkla 33-ročná interpretka. 

Okrem účinkovania v seriáli sa Minichová začala opäť venovať aj spevu. „Snažím sa popri Kukučke pomalinky oprášiť aj spoluprácu s kapelkou. Chystám taký malinký hudobný projektík, trio - saxofón, gitara a spev,“ ozrejmila sympatická herečka, ktorá sa však najviac teší tomu, že má popri povinnostiach stále dosť času na malého synčeka.

„S Alexom trávim všetok svoj voľný čas. Je to pre mňa absolútna priorita - byť s ním, cítiť, že je spokojný a šťastný a venovať sa mu. Najradšej by som ho brávala so sebou všade - do práce, na pracovné cesty a tak, ale niekedy to proste nejde. Keď s ním nie som pár hodín, nehovorím o dňoch, mam normálne absťák. Chýba mi tak, že ma to samu neskutočne prekvapuje,“ poznamenala Minichová.

Viac o téme: Milena Minichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu