Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kontroverzné scény v Búrlivom víne: Tvrdý odkaz pre divákov!

Vladimír Kobielsky je od odchodu z jojkárskeho Paneláku neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho Búrlivého vína. Zobraziť galériu (5)
Vladimír Kobielsky je od odchodu z jojkárskeho Paneláku neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho Búrlivého vína. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už dlhší čas sa Búrlivé víno stretáva s negatívnou odozvou zo strany divákov. Tí si myslia, že v dennom seriáli je príliš veľa kontroverzných scén. No ani po viacerých výzvach pre scenáristov sa negatívna energia z markizáckeho počinu nevytratila. Herec Vladimír Kobielsky (40), ktorý stvárňuje práve jednu zo záporných postáv, nám odhalil, prečo je to tak. Nespokojným Slovákom poslal tvrdý odkaz.

Búrlivé víno sa na televíznych obrazovkách objavuje už takmer tri roky. No od prvej epizódy sa výrazne zmenilo. Z príjemného rodinného seriálu je dnes počin plný negatívnych scén. To aspoň tvrdia diváci, ktorí scenáristov neustále zásobujú kritickými reakciami. Depresívne zábery plné trápenia a intríg vraj v markizáckom počine vidieť nechcú.

Pravda je však podľa tvorcov niekde úplne inde. Herec Vladimír Kobielsky, ktorý stvárňuje práve jednu zo záporných postáv, na rovinu prezradil, ako to celé je. „Ale diváci sú jedna vec... Keď sme nerobili tieto veci, diváci to nechceli pozerať. O tom to je,“ povedal pre Topky.sk seriálový mafián. Divákom sa skrátka nedá vždy vyhovieť. „My sa nemôžeme stále pýtať, čo diváci chcú. Veď pozrite si diskusie na Topkách. Keby sme sa podľa toho mali riadiť...“ vysvetlil Kobielsky. 

Umelec si jednoznačne stojí za tým, že práve tie negatívne scénky priťahujú divákov. Inak by seriál nepozerali. „Uvedomte si, že keď Oláh, najväčší šialenec v Búrlivom víne, robil to, čo robil, tá sledovanosť, to, čo vlastne komerčná televízia potrebuje, všetci na to nadávali a všetci, všetci to pozerali,“ povedal nám. „Takže čím to bude aj z našej strany kontroverznejšie, tým to bude pre diváka príťažlivejšie. Oni potrebujú vidieť aj to zlo, tú intrigu...“ myslí si Kobielsky a divákom tak nepriamo odkazuje, že si za všetko môžu sami. 

Ak by sa vraj v seriáli neobjavil aj nejaký problém a trápenie, pre Slovákov by bol seriál málo atraktívny. „Ja som sa pýtal aj Andyho (Krausa, pozn.red.) ešte kedysi, že prečo sa musia všetky rodiny medzi sebou hádať v tom Paneláku. A on mi to jasne vysvetlil. Keby tam vznikla harmónia, nikto by to nepozeral,“ uzavrel tému herec. Aký máte na to názor vy? 

Viac o téme: Búrlivé vínoVladimír Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu