Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Twiinsky na BMD v priesvitnom: Odhalené polky... A nechýbali ani holé prsia!

Daniela a Veronika Nízlové z dua Twiins sa počas prvého dňa Bratislavských módnych dní objavili  na móle v priesvitnom. Zobraziť galériu (38)
Daniela a Veronika Nízlové z dua Twiins sa počas prvého dňa Bratislavských módnych dní objavili na móle v priesvitnom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer odštartovali prvé prehliadky vrámci Bratislavských módnych dní. Okrem profesionálnych modeliek sa po móle prešli aj známe tváre slovenského šoubiznisu - medzi nimi aj speváčky Veronika a Daniela Nízlové (29). Obe sa pred prítomnými hosťami predviedli v priesvitných modeloch. Ten odvážnejší mala na sebe Veronika, ktorá odhalila svoj zadoček, no vo vrchnej časti sa radšej poistila podprsenkou. Iná modelka ale pred ľudí predstúpila úplne naostro.

Utorkovými prehliadkami odštartovali už tradičné Bratislavské módne dni. Šou plnú aktuálnych trendov si prišlo pozrieť mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. A niektoré z nich sa objavili aj na prehliadkovom móle. V úlohe modeliek sa predstavili napríklad speváčky Daniela a Veronika Nízlové z dua Twiins. 

A pútali poriadnu pozornosť. Na sebe mali totiž priesvitné modely. Pod čipkované šaty si však vzali bielizeň, aby neukázali viac, ako by im bolo milé. No Veronikina róba bola o čosi odvážnejšia a zakrývala toho oveľa menej. Čerstvá mladomanželka tak vďaka úsporným šnúrkovým tangám ukázala nahé polky.

No zatiaľ čo speváčky svoje intímne miesta chránili pred cudzími pohľadmi, ich ďalšia kolegyňa z prehliadkového móla išla pred divákov úplne naostro. Všetkým prítomným sa tak naskytol pohľad na jej nahé prsia. Nuž, modelky musia mať odvahu... 

Zatiaľ čo Veronika a Daniela Nízlové si pod priesvitné šaty dali spodnú bielizeň telovej farby, jedna z modeliek sa po móle prešla v tope, spod ktorého jej presvitali úplne nahé prsia.
Zobraziť galériu (38)
Zatiaľ čo Veronika a Daniela Nízlové si pod priesvitné šaty dali spodnú bielizeň telovej farby, jedna z modeliek sa po móle prešla v tope, spod ktorého jej presvitali úplne nahé prsia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu