Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horúce FOTO slovenskej sexice: Kvôli nažhaveným chlapom padá internet!

Lucia Javorčeková svojimi sexi fotkami odstavila internet. Zobraziť galériu (7)
Lucia Javorčeková svojimi sexi fotkami odstavila internet. (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - Jej sexepíl rúca všetky siete! Lucia Javorčeková (25) je známa tým, že fotí umelecké akty. Vďaka nim žne úspechy nielen u Slovákov, ale kolená sa z nej podlamujú aj temperamentným Talianom. Vďaka typicky ženským krivkám a veľkým prsiam je totiž brunetka doslova MEGAsexi... Až tak, že kvôli nažhaveným chlapom, ktorí si jej fotky pozerajú na internete, padol celý server.

Keby sa u nás zostavoval rebríček najhorúcejších žien Slovenska, Lucia Javorčeková by sa bez debát nachádzala na víťaznej priečke. Kráska sa totiž pýši typicky ženskými krivkami s veľkými prsiami, ktoré prostredníctvom jej umeleckých aktov dostávajú do tranzu azda každého muža. 

No a práve rozvášnení páni, ktorí na internete hľadajú sexi zábery zvodnej Slovenky, sa postarali o to, že doslova padol internet. Brunetkina oficiálna stránka zaznamenala taký obrovský nával návštevníkov, že to server skrátka nezvládol a zlyhal.

Kráska to oznámila na Facebooku, kde zverejnila mail od prevádzkovateľa jej webových stránok. V tom sa jej ospravedlňujú, že portál neuniesol vysoký počet nadšencov. No zdá sa, že podobný scenár sa napokon odohral aj na spomínanej sociálnej sieti – jej oficiálny profil by ste totiž dnes hľadali márne. Z internetu jednoducho zmizol. 

Oslovili sme teda aj samotnú sexbombu, nech nám prezradí, čo sa vlastne stalo. „V Taliansku ma nedávno objavili a zverejnili moje zábery na nejakých stránkach. Teraz mi Taliani vypisujú, že som u nich slávna a vo veľkom začali sťahovať moje fotky,“ prezradila pre Topky.sk modelka. 

„Neviem úplne, o čo ide, ale prevádzkovatelia serveru mi napísali, že ma museli v Taliansku odpojiť, lebo by sa zrútil internet. Okrem mojej stránky sú totiž na tom serveri aj iné, ktoré kvôli tomu vypadávali,“ vysvetlila nám kráska, ktorej zrejme kvôli veľkému množstvu správ zo zahraničia zlyhala aj facebooková stránka. Južania totiž vraj Slovenku považujú za svoj nový idol a prirovnávajú ju k americkej modelke a herečke Emily Ratajkowski. 

Pri pohľade na najnovšie Luciine snímky sa ani nečudujeme, že nad ňou slintá pol Európy. Ako vydatá žena to však berie s nadhľadom a vraj to neprekáža ani jej manželovi. „Práveže vôbec. Sme spolu už skoro 10 rokov. Berie to ako moju prácu. Hlavne nie je žiarlivý, lebo vie, že ho milujem. Práveže ho teší, že chlapi po mne slintajú,“ prezradila Javorčeková, ktorá okrem Tailanov dostala svojím sexepílom už aj temperamentných Španielov. Nie nadarmo sa hovorí, že slovenské dievčatá sú tie naj.

Lucia Javorčeková je v Taliansku veľkou hviezdou. A práve kvôli temperamentným južanom jej stránka zlyhala.
Zobraziť galériu (7)
Lucia Javorčeková je v Taliansku veľkou hviezdou. A práve kvôli temperamentným južanom jej stránka zlyhala.  (Zdroj: Instagram L.J.)

Prečítajte si tiež: 

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu