Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sisa Sklovská oslavuje 50-ku: Fíha, veď čím je staršia, tým je krajšia!

Sisa Lelkes Sklovská nestarne, ona jednoducho zreje do krásy. Zobraziť galériu (9)
Sisa Lelkes Sklovská nestarne, ona jednoducho zreje do krásy. (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

BRATISLAVA - Zreje do krásy! Sisa Lelkes Sklovská (50) je v slovenskom šoubiznise hotovou stálicou. Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka spevu, no dnes už viac ako svojím talentom púta pozornosť zaujímavými outfitmi či extravagantnými účesmi na spoločenských podujatiach. Dnes tmavovláska oslavuje svoje 50. narodeniny. A keď si porovnáme jej aktuálne fotky s tými z minulosti, záver je jednoznačný - čím je táto žena staršia, tým je krajšia.

Sisa Lelkes Sklovská sa nikdy netajila tým, že miluje spev, tanec a veľkú zábavu. Dokázala to napokon aj počas tohtoročného Plesu v opere, kde doslova zatienila hviezdu večera Ricka Astleyho a na pódiu to poriadne roztočila. Práve dnes má však slovenská diva naozaj veľký dôvod na to, aby sa poriadne zabavila. Oslavuje totiž svoje 50. narodeniny. 

Nahliadli sme preto do archívu a porovnali speváčkine aktuálne fotky so snímkami z minulosti. A treba povedať, že Sisa nestarne, ale doslova zreje ako víno. Energická tmavovláska je totiž každým rokom krajšia a krajšia. A postavu? Tú by jej mohla závidieť nejedna dvadsiatka. Pritom pre jej udržiavanie nerobí nič zvláštne. „Žijem a milujem život,“ znela jej odpoveď na otázku portálu Feminity.sk, čomu vďačí za svoj mladistvý vzhľad a peknú figúru.

Do fitka vraj Sklovská vôbec nechodí. A dôvod je prostý – vo forme sa udržiava vďaka práci, ktorú miluje a pohyb je jej neodmysliteľnou súčasťou. „Ja poskakujem na javisku v rámci svojich vlastných vystúpení a koncertov. Tam je veľmi veľa pohybu a to je pre mňa fitnes,“ povedala v minulosti brunetka. 

Za jej skvelou formou a šťastným životom v neposlednom rade stojí aj jej manžel Juraj Lelkes, ktorého si vzala pred štyrmi rokmi. Predtým ale niekoľkým mužom ušla prakticky spred oltára. „Mám doma štyri snubné prstene, ale vždy som proste cúvla,“ prezradila v minulosti v Show Jana Krausa Sklovská, ktorej ale bolo už po prvom stretnutí s bývalým riaditeľom poisťovne hneď jasné, že to skončí svadbou. Práve po jeho boku Sisa oslávi aj svoju dnešnú polstoročnicu. Tak prajeme všetko najlepšie! 

Sisa Lelkes Sklovská v roku 2003. Asi každý uzná, že speváčka doslova starne do krásy.
Zobraziť galériu (9)
Sisa Lelkes Sklovská v roku 2003. Asi každý uzná, že speváčka doslova starne do krásy.

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu