Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trest pre lekárku Pallovú: Rodina zranenej má na ňu stále ťažké srdce, odkazujú jej toto!

Alena Pallová
Alena Pallová

BRATISLAVA - Arogantná jazda! Takto označili šoférovanie známej lekárky Aleny Pallovej príbuzní zranenej. Podľa správ z polície dermatologička nerešpektovala svetelnú signalizáciu a do križovatky vošla na červenú. Výsledkom bola zrážka, pri ktorej sa vážne zranila 39-ročná Martina z Rače.

Nehoda sa stala minulý rok počas Vianoc. Náraz bol taký silný, že mladej žene dávali lekári spočiatku len minimálne šance na prežitie.Musela podstúpiť náročnú operáciu mozgu. Niet preto divu, že rodina zranenej Bratislavčanky mala na známu dermatologičku ťažké srdce. Martinin stav si vyžiadal niekoľko náročných operácií a doposiaľ na tom nie je zdravotne dobre. Čaká ju ešte dlhý čas v starostlivosti lekárov a následne aj na rehabilitáciách. Necelý rok po nehoda dostala Pallová trest dva roky s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu 3 roky.

Rodina zranenej by si želala, aby Pallová dostala doživotný zákaz šoférovania. Podmienky na ceste podľa nich boli veľmi dobré a preto za nehodou vidia arogantnú jazdu známej lekárky. 

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu