Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z Judínyovej si urobil prču Laci Strike: Baví sa na tom celý internet!

Erika Judínyová svojím outfitom pobavila tanečníka Laciho Strikea. A vtipné video bolo na svete. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová svojím outfitom pobavila tanečníka Laciho Strikea. A vtipné video bolo na svete.

BRATISLAVA – Toto mu naozaj vyšlo! Známy tanečník Laci Strike (41) najnovšie pobavil nielen vlastných fanúšikov na sociálnej sieti, ale aj mnohých ďalších užívateľov internetu. A to vďaka vtipnému videu, v ktorom si vystrelil z moderátorky markizáckej Smotánky Eriky Judínyovej (44). Za pár dní má jeho počin niekoľko desiatok tisíc videní.

Takýto úspech nečakal! Laci Strike zverejnil po odvysielaní sobotňajšej Smotánky video, ktoré zabáva tisícky fanúšikov po celom svete. Na záberoch je zachytená Erika Judínyová pri moderovaní šoubiznisovej relácie vonku na terase hotela. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej overal nevial hekticky vo vetre. Známemu tanečníkovi to ihneď pripomenulo tanečnú choreografiu Jamesa Browna. A vtipné video bolo na svete. Za pár dní má už tisíce videní. 

„Bola to veľmi spontánna vec. Nie je to myslené ako útok na Eriku. Manželka Anička pozerala Smotánku a práve v momente, keď som sa otočil, som uvidel záber Eriky a jej vlajúcich nohavíc. Ihneď mi napadol James Brown,“ prezradil nám Laci Strike to, ako vzniklo video, ktoré má už viac ako 230 tisíc pozretí.

Zaujímalo nás preto, či čakal takýto úspech a čo hovorí na tento vtipný počin jeho okolie. „Vôbec som to nečakal. Bral som to ako veľmi jednoduchý humor. Nemyslel som si, že to budú ľudia takto pozerať. Je to medzinárodne vtipné, reagujú mi na to známi tanečníci z Kórey či Švédska,“ netajil tanečník, ktorý zároveň dúfa, že sa moderátorka nenahnevala. „Verím, že sa neurazila. Ale však ona asi vie, čo púšťa von. Podľa mňa si sama uvedomila, ako jej vejú tie nohavice. A sama sa na tom bavila. Keby jej to veľmi vadilo, asi by som to aj stiahol,“ dodal na záver Strike.

Lasi sa však vôbec nemusí báť. Oslovili sme totiž aj hlavnú aktérku, ktorá je v prípade záberov nad vecou. „Videla som to. Je to vtipné a úplne v poriadku, nemám s tým problém,“ zhodnotila pre topky.sk Judínyová.

JAMES BROWN VS ERIKA :)

Posted by LACI STRIKE on 3. október 2015

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu