Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tvár Jojky sa oženila v exotike: Nevesta skončila vo svadobnom v mori!

Jojkársky redaktor Martin Krpač povedal svoje áno partnerke Miške na exotických Maldivách. Zobraziť galériu (7)
Jojkársky redaktor Martin Krpač povedal svoje áno partnerke Miške na exotických Maldivách. (Zdroj: Facebook Martina Krpača/ Top Star)

BRATISLAVA/MALDIVY - Už je v chomúte! Jojkársky redaktor Martin Krpač má za sebou jeden z najkrajších dní svojho života. Pred pár týždňami sa totiž z neho stal oficiálne ženáč. Svoje áno povedal dlhoročnej partnerke Michaele na pláži na Maldivách. A po obrade mladomanželia skončili v mori - nevesta dokonca aj vo svadobných šatách.

Hotový raj na zemi! Jojkárske spravodajstvo má vo svojom tíme o jedného ženáča viac. Ako informoval magazín Top Star, pred pár týždňami skončil v chomúte aj redaktor Martin Krpač. A nešlo len tak o hocijakú svadbu. Svojej dlhoročnej partnerke Michaele, s ktorou má synčeka Adamka, totiž povedal svoje áno na exotických Maldivách.

Obrad sa konal na pláži, ďaleko od všetkých dovolenkujúcich. „Našou podmienkou bolo len to, že sme sa nechceli brať v nejakom rezorte plnom boháčov, chceli sme to proste na lokálnom ostrove s domorodcami, čo sa nám splnilo,“ povedal pre Top Star redaktor. 

„Mali sme bubeníkov, išli sme bosí na pláži,“ pokračoval šťastný Martin, ktorý si netradičnú svadbu veľmi užil. Po dôležitom životnom kroku skončili mladomanželia dokonca v mori. A rovno tak, ako boli - oblečení vo svadobnom. Nevesta si vlny vychutnávala vo svojich rozprávkových bielych šatách a ženích v elegantnej košeli.

Svoj svadobný deň si zaľúbenci užili len vo dvojici. Veselicu si vychutnali až po príchode domov do rodného Česka, kde už nechýbala rodina, priatelia, no v neposlednom rade ani synček Adamko.

Po obrade skončili čerství mladomanželia v mori. Nevesta sa vykúpala aj vo svadobných šatách.
Zobraziť galériu (7)
Po obrade skončili čerství mladomanželia v mori. Nevesta sa vykúpala aj vo svadobných šatách.  (Zdroj: Facebook Martina Krpača/ Top Star)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu