Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Detaily svadby Zuzy Plačkovej: Nevesta za 20 tisíc eur a veľký smiech v sobášnej sieni!

Zo Zuzany Plačkovej je už vydatá pani. Zobraziť galériu (24)
Zo Zuzany Plačkovej je už vydatá pani.

BRATISLAVA - Zo slečny je pani! Zuzana Plačková (24) sa v sobotu vydala. A bola naozaj neprehliadnuteľná. Mala totiž na sebe ružové šaty v hodnote neuveriteľných 20 tisíc eur. Na obrad sa priviezla štýlovo v limuzíne a namiesto lodičiek mala na nohách tenisky. A krátko predtým, než sa definitívne upísala manželstvu, rozosmiala všetkých svojich hostí.

Zuzana Plačková a René Strausz mali trojročný vzťah, ktorý sa im však rozpadol. Asi rok si žil každý z nich svoj vlastný život. Potom ale zistili, že bez seba nemôžu byť. Dali sa opäť dokopy a o pár mesiacov začali plánovať svadbu. 


Plačkovej svadba: V ružovom a s vytlačenými prsiami!


Áno si povedali v sobotu o druhej poobede v Bratislave v budove bývalej konskej železnice. Na mieste konania prítomným najprv udrel do očí obrovský žltý tereniak vyzdobený vo svadobnom štýle. Samotná nevesta sa však priviezla v niečom úplne inom – v dlhej bielej limuzíne. 

Z auta sa jej kvôli veľkej róbe nevystupovalo ľahko a bol potrebný nejaký ten čas, kým ju družičky upravili a chopili sa naozaj dlhého závoja. Zuzana si na svoj veľký deň obliekla neprehliadnuteľné šaty ružovej farby, posiate Swarovského kamienkami. Vďaka tomu mali vraj hodnotu až okolo 20 tisíc eur. A blondínka si k nim obula ružové tenisky. 

Nevestu priviedol k ženíchovi jej otec. A namiesto sĺz a dojatia prišiel vzápätí smiech. „No, čo? Mám?” obrátila sa Plačková na svojich hostí, keď dostala otázku, či si berie Reného za manžela. No vôbec nezaváhala, so sobášom súhlasila a stala sa z nej vydatá pani. A boli šťastní, až kým... 

 

 

 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu