Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mimozemský úlet Karin Haydu: Preboha, to čo je?!

Herečka Karin Haydu Zobraziť galériu (11)
Herečka Karin Haydu

BRATISLAVA – Ako z inej planéty! Herečka Karin Haydu (38) patrí k ženám, ktoré sú vždy a za každých okolností tip-top nastajlované. Tak sa brunetka objavila aj na premiére nového filmu Marťan, kde zaujala trochu netradičným účesom. Akoby sa držala mimozemskej témy.

Herečka Karin Haydu si na chvíľu odbehla od pracovných i rodičovských povinností a počas uplynulého týždňa sa objavila na premiére nového dobrodružného sci-fi filmu Marťan. Tam ihneď zaujala svojou vizážou. Brunetka bola aj tentoraz skvelo nastajlovaná, no najviac pútal pozornosť jej výstredný účes. 

Mnohí návštevníci tipovali, že si ho zvolila zámerne, aby pôsobila tematicky, teda mimozemsky. „Mala som predtým natáčanie, preto ten účes,“ povedala nám Haydu, ktorá vraj na cudzincov z inej planéty pri svojej vizáži nepomyslela.

Ako nám však prezradila, rada by sa do vesmíru raz pozrela aj osobne. „Je to jedno z mojich prianí, vidieť našu Zem zo stratosféry,“ priznala Karin, ktorá bola z filmu nadšená. „Marťan je film, ktorý treba vidieť. Matt Damon a Ridley Scott sú páni, ktorí sú zárukou kvality,“ uviedla nadšená herečka.

Film vznikol na základe knihy, ktorú si môžete zakúpiť v internetovom kníhkupectve iPark.sk

Karin Haydu prišla v extravagantnom účese.
Zobraziť galériu (11)
Karin Haydu prišla v extravagantnom účese.

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu