Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Celebritné problémy hviezd z ľudu Hetešovcov: Podali prvú žalobu!

Marta a Jozef Hetešovci podali prvé trestné oznámenie. Zobraziť galériu (9)
Marta a Jozef Hetešovci podali prvé trestné oznámenie.

BRATISLAVA - Marta a Jozef Hetešovci sa pred pár týždňami zviditeľnili v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Vďaka stúpajúcej popularite ich Jojka angažovala aj do špeciálnych vydaní proti známym Bučkovcom zo Sihly. Otázkou je, ktorí z nich sú väčšie celebrity. Ryšavý pubertiak a jeho mama totiž už riešia problémy skutočne slávnych ľudí. Podali už svoju prvú žalobu.

Jozef Heteš má len 15 rokov, no pozná ho prakticky celé Slovensko. V šou Moja mama varí lepšie ako tvoja zaujal divákov svojimi hláškami, neustálym hladom a kritizovaním spoluhráčov. Navyše so svojou mamou súťaž niekoľkokrát vyhrali. 


Sláva mu stúpla do hlavy: Nevídané maniere tínedžerskej hviezdy z jojkárskej kuchárskej šou!


Niet teda divu, že jeho meno je medzi ľuďmi dosť skloňované. Niektorí už začali vyrábať aj tričká s jeho podobizňou a do mobilných zariadení si môžete stiahnuť hru s jeho menom. A to sa Hetešovcom vôbec nepáči. „Ak by sme mali byť tie celebrity, tak ako sa hovorí: celebrity, celé v r*ti. Robte všeličo, ale nech z toho máme peniaze,” povedal v reportáži v jojkárskych Novinách Jožko. 

Keďže rodina nemá peniaze nazvyš a obohacujú sa na nich cudzí ľudia, Marta Hetešová už podala aj trestné oznámenie. „Polícia sa trestným oznámením zaoberá a informácie preverujeme,” vyjadrila sa k prípadu hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová. 

No ani kvôli týmto nepríjemnostiam Hetešovci na kamery nezanevreli. „Keby boli za to pekné peniaze, nie je prečo,” zhodli sa obe nové hviezdy z ľudu. 

Viac o téme: Jozef HetešMoja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu