Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Náhle problémy Barmošovej: Jojka s ňou už nemôže rátať!

Lucia Barmošová mala dnes vysielať, no nestalo sa tak. Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová mala dnes vysielať, no nestalo sa tak.

BRATISLAVA/POPRAD - Je z kola vonku! Lucia Barmošová (33) patrí k stabilným spravodajským tváram televízie Joj. Dokonca, keď jej kolegyni Adriane Kmotríkovej (45) zistili nádor na mozgu, prebrala na seba najviac jej služieb. Dnes mala blondínka vysielať Noviny naživo z Popradu v rámci akcie Jojka v meste, no televízia s ňou už nemôže rátať. Moderátorka síce na východ republiky dorazila, ale skolila ju náhla choroba a razom bolo všetko hore nohami.

Televízia z Koliby sa opäť vybrala k svojim divákom v rámci akcie Jojka v meste. Dnes sa autogramy rozdávali v Poprade a nechýbali tam mnohé známe tváre. A tak ako v iných mestách, aj odtiaľ sa vysielali Noviny naživo priamo z námestia.

Pred kamery na Sobotskom námestí sa mala posadiť Lucia Barmošová, no nakoniec sa tak nestalo. Moderátorka totiž bojuje s náhlymi zdravotnými problémami. Podľa našich informácií na východ síce dorazila, no uvádzania správ nebola schopná. „Chytila nejakú virózu, má vysoké horúčky,” tvrdí náš zdroj. 

A televízia tieto informácie potvrdila. „Bola to nečakaná situácia, ktorú sme museli rýchlo vyriešiť. Najväčší tlak je na Jankovi Mečiarovi, ktorý teraz musí zvládnuť prípravu a odmoderovanie hlavného spravodajstva na námestí v Poprade. Držíme mu palce a Lucke prajeme skoré uzdravenie,” povedala nám hovorkyňa Lucia Kulihová. Jojkári teda mali šťastie, že autogramiády sa zúčastnila aj ďalšia stabilná tvár z tímu Novín. Inak by bola panika zrejme o čosi väčšia. 

Viac o téme: Lucia BarmošováNoviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu