Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská bohyňa očarila Španielov: Z jej holých fotiek sú úplne hotoví!

Lucia Javorčeková stojí za pohľad. Zobraziť galériu (19)
Lucia Javorčeková stojí za pohľad.

MADRID/BRATISLAVA - Bezkonkurenčná, jedinečná, nádherná! To sú prívlastky, ktoré sa tento týždeň objavili v španielskom článku o slovenskej sexbombe Lucii Javorčekovej (25). Tá sa kedysi mihla v seriáli Panelák, no je známa najmä tým, že fotí akty. Jej profily na sociálnych sieťach sú plné snímok, ktoré mužom berú dych. A keď sa dostanú k tým celkom nahým, tak sú už úplne hotoví. Niet divu, že južania označili tmavovlásku za slovenskú bohyňu.

Dostala ich! Lucia Javorčeková nie je príliš známa. Skalní fanúšikovia si ju môžu pamätať zo seriálu Panelák, kde robila konkurz na sekretárku. Znalci ženskej krásy zas určite vedia, že ide o modelku aktov. Brunetka má pre túto prácu všetky predpoklady, je totiž majiteľkou peknej tváričky, veľkých pŕs a štíhleho tela. 

Najnovšie jej pôvaby ospevujú na španielskom webe cortaporlosano.com. Luciu označujú za slovenskú bohyňu a autor článku naozaj nešetrí komplimentmi na jej adresu. Dokonca priamo priznal, že je z nej unesený. „Má zadok a prsia, ktoré berú dych a krásnu tvár s mačacími črtami východnej Európy,” uviedol vo svojom texte. 

Španielsky portál svojim čitateľom samozrejme servíruje množstvo nahých fotografií Javorčekovej. „Kliknite a dostanete ten najkrajší bonbónik starej Európy a najhorúcejšiu jazdkyňu na svete,” láka autor všetkých mužov s poukázaním na Luciinu záľubu v cyklistike. Žeby tie naše slovenské ženy boli predsa len tie najkrajšie na svete?! 

Na španielskom webe sa objavil oslavný článok o Slovenke Lucii Javorčekovej.
Zobraziť galériu (19)
Na španielskom webe sa objavil oslavný článok o Slovenke Lucii Javorčekovej.

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu