Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexuálny škandál Sloveniek v Egypte: Súd už rozhodol o ich osude!

Simona T. a Denisa H. už za sebou majú súd. Zobraziť galériu (5)
Simona T. a Denisa H. už za sebou majú súd.

KÁHIRA/BRATISLAVA - Poznajú verdikt! Približne v polovici augusta zadržali egyptskí policajti dve Slovenky, ktoré v hoteli poskytovali sexuálne služby vplyvným mužom z podsvetia. Simone T. a Denise H. hrozili za tento čin až tri roky za mrežami. Súd už o ich osude rozhodol a topky.sk vedia, ako to dopadlo.

Simonu T. a Denisu H. prichytili 17. augusta egyptskí policajti, keď brali od vplyvných mužov peniaze za poskytnuté sexuálne služby. Podľa našich informácií ich nabonzovali konkurentky, ktorým sa nepáčili nové tváre v ich rajóne. Naše dievčatá potom kvôli prostitúcii putovali do väzby.


V egyptskom hoteli zatkli dve Slovenky na FOTO: Prichytené pri sexe s vplyvnými mužmi


Po zadržaní čakali Slovenky niekoľko týždňov na súd, ktorý mal rozhodnúť o ich osude. Ako sme zistili, ten už prebehol a vyniesol aj verdikt. Podľa dobre informovaného egyptského zdroja vydal oslobodzujúci rozsudok. A ten je už právoplatný, keďže žiadne odvolanie nepadlo. 

Dievčatám bolo zrejme medzi poľahčujúce okolnosti zarátané ich priznanie – policajtom nijako netajili, k čomu v hoteli dochádzalo. A keďže išlo len o takzvané „malé ryby”, sudca ich prepustil na slobodu. 

Podľa nášho informátora by mali brunetky už v najbližších dňoch pricestovať domov na Slovensko. Hneď, ako sa vyriešia všetky administratívne záležitosti spojené s odchodom z Egypta a príchodom do našej krajiny. Po tejto príučke sa do turisticky atraktívnej africkej krajiny už Simona a Denisa asi tak skoro nevyberú. 


Viac o tomto prípade:

Viac o téme: Prostitúcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu