Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spor Haberu s Kollárovým rádiom: Sajfa to spevákovi riadne natrel!

Matej Sajfa Cifra si štuchol do Paľa Haberu. Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra si štuchol do Paľa Haberu.

BRATISLAVA – Populárny moderátor Matej Sajfa Cifra (36) si robil na sociálnej sieti žarty z nedávneho vyjadrenia speváka Paľa Haberu (53). Líder skupiny Team totiž nedávno tvrdil, že za minulý rok od rádia, ktoré vlastní Boris Kollár (50), dostal na tantiémach iba 70 centov. Paradoxne o pár dní práve na Fun Rádiu premiéroval svoju novú skladbu, čo využil známy spíker a porotcovskému katovi to riadne natrel.

Populárny moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra je známy tým, že si neustále robí žarty z hocikoho a nik a nič mu nie je sväté. Pred pár dňami si dokonca známy spíker verejne rypol do známeho porotcovského kata speváckej šou Paľa Haberu. Ten sa totiž koncom augusta v rozhovore pre Denník N vyjadril, že za minulý rok od Fun rádia dostal iba 70 centov, čo sa týka tantiém. To samozrejme rozvírilo hladinu aj v samotnej stanici.


Kucherenko po verejnom zosmiešnení od Sajfu: Nepredýchala to... A vyrobila si ďalší trapas!

Puškárová a Švajda pobúrili divákov: Kopol si do nich aj Sajfa!


Paradoxne o pár dní mal  práve vo Fun-ku Habera s Teamom premiéru svojej novej skladby, čo na sociálnej sieti avizoval moderátor Milan Junior Zimnýkoval. A kolega Sajfa mu to samozrejme nezabudol okomentovať.

„Takže od nás dostane viac ako 70 centov???“ pýtal sa pod fotografiou, ktorá promovala Haberovu novú pieseň. Následne mu istý fanúšik v diskusii odpísal: „Boris asi rozšíril rozpočet na Paliho.“

Do debaty sa zapojil aj samotný Junior. Zisťoval, či speváka so skupinou náhodou nemal Sajfa na jednom z festivalov Dohoda, ktorého sa zúčastnil ako moderátor. „Nie, nemal... Ževraj nebol záujem zo strany publika,“ uviedol spíker, ktorý si tak (ne)nápadne štuchol do Haberu.

Zaujímalo nás preto, či tieto slová myslel vážne, alebo išlo len o jeho typické podpichovanie v rámci srandy. „Pochopiteľne som to myslel zo žartu a k Paľovi mám pozitívny vzťah. To hovorím za seba. My ako rádio nehráme hudbu, ktorá sa páči mne osobne, ale hráme to, čo sa páči poslucháčom. Ak Paľo príde s pesničkou ako Reklama na ticho alebo Severanka, ideme do toho a budeme ju hrať ešte viac ako Madolínu!” povedal nám Matej. „Naozaj mám Paľa rád a nechcel by som, aby to vyznelo, že sme v rádiu najmúdrejší a on má, chudák, od nás len 70 centov a my sme tí zlí. Veľmi, veľmi slušne si zarobí na koncertoch a akciách,” dodal na záver Cifra. 

Moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra si v diskusii rypol do speváka Paľa Haberu.
Zobraziť galériu (8)
Moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra si v diskusii rypol do speváka Paľa Haberu.

 

 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu