Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárna Diridonda (62) opäť na scéne: Podprsenkový VIDEOklip, aký ste ešte nevideli!

Helena Vrtichová, ktorú väčšina Slovákov nepozná inak ako pani Diridondu, prekvapuje novým videoklipom. Zobraziť galériu (8)
Helena Vrtichová, ktorú väčšina Slovákov nepozná inak ako pani Diridondu, prekvapuje novým videoklipom. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Fúha, nie je to priveľa?! Helena Vrtichová (62), ktorá je známa najmä vďaka svojmu legendárnemu hitu Diridonda, posledné dva roky púta pozornosť novými piesňami. Najprv spievala o svojich rifliach, potom sa vrtela v rytme Mexika v piesni Sombréro a pred rokom šokovala videom k piesni Pena, v ktorom sa objavila úplne nahá vo vani. Najnovšie uzrel svetlo sveta klip ku skladbe Halivúd, v ktorom kučeravá speváčka ukazuje svoju podprsenku.

Helena Vrtichová sa pred dlhými rokmi vryla do pamäti Slovákov vďaka piesni Diridonda. Tú si vyspevovala v hudobnej relácii Repete a zo skladby o láske sa razom stal obrovský hit. Od 90. rokov však o umelkyni veľmi počuť nebolo.

Teda aspoň do predminulého roka – vtedy totiž kučeravá speváčka vzbudila pozornosť novou skladbou. Na Topkách sme vás informovali už o troch jej aktuálnych piesňach, ktoré sa v poslednom období objavili na internete. 

Najprv sa legenda slovenskej hudobnej scény pripomenula piesňou o rifliach, kde okrem „nápaditého“ textu ohromovala aj tanečnými kreáciami a oblečením, ktoré občas poodhalilo jej brucho. Len o tri dni neskôr vyšiel speváčke ďalší videoklip – išlo o skladbu v rytmoch Mexika s názvom Sombréro už mám a tu bol už odhalený pupok pani Diridondy jasným zámerom. 


Kam zmizla legendárna Diridonda? Pozrite si VIDEO a prasknete od smiechu! 


O rok neskôr zas zažiarila klipom k piesni Pena, ktorý rozhodne stál za to. Čiperná šesťdesiatnička v ňom leží úplne vo vani a v štýle svetových hviezd v nej spieva a „vlní sa“. Za zmienku určite stojí zmyselné vystrkovanie nohy z vody, či mávanie do kamery. 


Nahá vo vani: Legendárna Diridonda (61) šokuje novým videom! 


Tentokrát speváčka so špecifickým imidžom naspievala pieseň o „Halivúde“. A ako inak, video je opäť hotovým kinematografickým skvostom. Známa Slovenka spieva pred pozadím amerického Hollywoodu či piesočnatej pláže. No to nie je to, nad čím sa väčšina divákov klipu pozastaví.

Za pozornosť stojí outfit dámy, ktorá tento rok oslávi už svoje 63. narodeniny. Pod čierny pruhovaný kostým v pánskom štýle si totiž pani Helenka obliekla akýsi sieťovaný top, ktorý kompletne odhalil jej spodnú bielizeň. Sako si hviezda videa navyše zapla len na úplne spodnom gombíku. Stačil tak len malý pohyb a do kamier vykukla jej čierna podprsenka. A to už je pri žene v dôchodkovom veku prinajmenšom nevhodné. Nemyslíte? Pozrite si video!

Nezabudnuteľný hit Heleny Vrtichovej – Diridonda.

Diridonda

Viac o téme: Helena Vrtichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu