Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obľúbený herec Ján Kroner po rokoch na verejnosti: Pozrite, ako sa zmenil!

Ján Kroner sa po rokoch objavil v spoločnosti - vpravo aktuálny záber. Zobraziť galériu (13)
Ján Kroner sa po rokoch objavil v spoločnosti - vpravo aktuálny záber.

STAŠKOV - Ukázal sa v spoločnosti! Jána Kronera (59) už nevídať na televíznych obrazovkách a na celebritných večierkoch už vôbec nie. Koncom roka 2010 ho totiž depresie vyradili z bežného života. Televízia Joj sa ho minulý rok pokúsila navrátiť do sitkomu Profesionáli, no akosi to nevyšlo. O to viac herec prekvapil, keď sa počas leta objavil v Staškove na akcii venovanej jeho slávnemu strýkovi Jozefovi Kronerovi (†74). Pozrite, ako teraz vyzerá.

Pre Jána Kronera boli posledné roky naozaj ťažkým životným obdobím. Kvôli depresiám bol viackrát hospitalizovaný na psychiatrickej klinike, rozviedol sa s manželkou Lenkou Košickou a presťahoval sa k sestre do Považskej Bystrice. Zišiel tak z očí nielen televíznych divákov. 

Počas leta však poriadne prekvapil. Ako zistil denník Plus 1 deň, zúčastnil sa v Staškove Kronerovho pohára – futbalového turnaja na počesť jeho zosnulého strýka Jozefa Kronera. Predtým, než ho choroba vyradila zo života, býval na tejto akcii pravidelným hosťom. Staškovčania sa teda museli jeho účasti naozaj potešiť. 

Na stránke obce sú k dispozícii aj zábery z večera pred športovým podujatím, na ktorom Jána aj jeho sesternicu Zuzanu Kronerovú privítal starosta Ladislav Šimčiško. Cestou na pódium musela herečka svojho príbuzného podopierať a aj neskôr ho väčšinu času držala za ruku a bola mu oporou. 

Kroner pôsobil trochu smutno, úsmev bol na jeho tvári naozaj raritou. Zmenil sa aj výzorovo – viac už na ňom vidieť roky a tiež pribral na váhe. Účasť na podujatí by však mohla byť dobrým znamením navracajúcej sa chuti do života aj do práce. 

Viac o téme: Ján Kroner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu