Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z rozcuchanej Slovenky hviezda večera s hlbokým výstrihom, markizácka porotkyňa bez podprsenky!

Michaela Kocianová sa počas večera zmenila, Klára Vytisková provokovala bez podprsenky. Zobraziť galériu (23)
Michaela Kocianová sa počas večera zmenila, Klára Vytisková provokovala bez podprsenky.

PRAHA - Parádne zažiarila! U našich susedov sa v stredu konal ďalší ročník súťaže Schwarzkopf Elite Model Look. Na galavečere nechýbala ani slovenská topmodelka Michaela Kocianová (26), ktorá sa v zákulisí predviedla v ležérnom štýle s rozcuchanými vlasmi. O to viac potom vyrazila dych na pódiu. Vo farebných šatách s hlbokým výstrihom bola hviezdou večera. Zaujala však aj nová posila SuperStar. Porotkyňa Klára Vytisková (30) provokovala bez podprsenky.

Česko-slovenská modelingová súťaž pozná ďalších víťazov. V stredu sa konal Schwarzkopf Elite Model Look 20015, kde odborníci vybrali nové nádeje tejto profesie z oboch našich krajín – ako dievčatá, tak aj chlapcov.


Schwarzkopf Elite Model Look 2015 má svojich víťazov: Do sveta modelingu mieria tieto štyri nádejné hviezdy!


Ambasádorkou projektu za slovenskú stranu je Michaela Kocianová. Topmodelku sa nám podarilo zachytiť ešte v zákulisí pred samotným začiatkom šou. Blondínka bola nahodená ležérne, zaujala nás aj rozcuchanými vlasmi.

Neskôr sa však premenila doslova na hviezdu večera. Po pódiu kráčala v tmavých šatách s viacfarebným leskom a hlbokým výstrihom. Hneď bolo jasné, prečo vo svete patrí k našim najúspešnejším kráskam.

Svojou účasťou trochu prekvapila porotkyňa aktuálnej SuperStar Klára Vytisková. Tá je totiž považovaná za veľmi svojskú speváčku, ktorá býva na svojich vystúpeniach odetá do naozaj šialených kreácií.

Málokto by ju teda čakal na takomto uhladenom galavečere a v naozaj decentnom oblečení. Svoju rebelskú povahu zdôraznila iba topánkami na hrubej podrážke pôsobiacimi ako pracovné bagandže a absenciou podprsenky pod vykrojeným čiernym overalom.

Najvýraznejšie róby večera si môžete pozrieť tu:

Viac o téme: Elite Model LookMichaela KocianováKlára Vytisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu