Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ženatý milenec markizáčky Kleinovej: Prehovoril o rozvode!

Danica Kleinová a Alexander Nejedlý tvoria pár. Zobraziť galériu (7)
Danica Kleinová a Alexander Nejedlý tvoria pár.

BRATISLAVA – Známu milenku bráni, vinu berie na seba! Redaktorka zo Záhorskej Bystrice Danica Kleinová (43) je po rokoch opäť zadaná. Jej srdce si získal najvyšší šéf slovenských hasičov Alexander Nejedlý (50), ktorý je však ženatý. Hoci priznal, že sa rozvádza, mnohí tvrdia, že za rozpadom jeho rodiny je práve markizáčka. Tieto reči hádžu na brunetku zlé svetlo, čo rytier Nejedlý nenechal len tak. Pre topky sa vyjadril, ako to je s koncom jeho manželstva.

Známa redaktorka Danica Kleinová patrí k dlhoročným stáliciam televízie Markíza a má širokú základňu priaznivcov. Vďaka tomu vo štvrtom ročníku televíznej ankety Telkáč roka 2014 získala cenu ako najobľúbenejšia redaktorka spravodajstva.

Vo štvrtok však niektorí jej fanúšikovia ostali poriadne prekvapení. Na svetlo sveta vyplávala informácia, že má tajný románik so ženatým a vplyvným mužom – generálom Alexandrom Nejedlým. Fakt, že šéf slovenských hasičov je oficiálne stále zadaný, vyvolal špekulácie, že za rozpadom jeho rodiny stojí práve známa markizáčka.

On však tieto dohady poprel a svoju priateľku, s ktorou žije už aj v spoločnej domácnosti, pred všetkými bráni. „Bolo to moje rozhodnutie, odísť zo vzťahu, ktorý nefungoval a stojím si za svojím rozhodnutím. Danica ma predsa nemohla donútiť rozviesť sa, nič teda nerozbila. Chcel som to rozbiť ja. Nerozvádza sa ona, ale ja,“ povedal pre topky. 

Generál evidentne nechce, aby ľudia teraz vnímali Kleinovú v zlom svetle.​ „Ja som na vine, teda, keď už má byť niekto vinný. Mám dospelú dcéru a keď manželstvo nefunguje, tak sa stane, že sa dvaja rozídu,“ uviedol Nejedlý, ktorý sa vraj už čoskoro stretne so svojou ešte stále zákonitou manželkou na rozvodovom pojednávaní.  

Potom už čerstvo zamilovanej dvojici nebude naozaj nič brániť v tom, aby si naplno užívali jeden druhého. „My sa neskrývame, sme spolu a šťastní. Ja som slušný človek, a taký sa snažím byť aj ku každému v našom okolí,“ vyhlásil prezident Hasičského a záchranného zboru, ktorý si v týchto chvíľach užíva s markizáčkou spoločnú dovolenku. 

 

Viac o téme: Alexander NejedlýDanica Kleinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu