Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Markizáčka Oňová o »sexi« českej konkurentke: Som z nej v šoku!

Gizka Oňová robí šou Svokra pre Markízu, v Čechách ju už vysielajú tiež. Zobraziť galériu (11)
Gizka Oňová robí šou Svokra pre Markízu, v Čechách ju už vysielajú tiež.

BRATISLAVA/PRAHA - Toto nečakala! Gizka Oňová (66) žne na Markíze úspech so šou Svokra. Reláciu sa preto rozhodli vysielať aj naši západní bratia. V Tv Barrandov pod vedením Františka Borovského však vyrábajú vlastnú verziu. Angažovali do nej takmer o dve dekády mladšiu Moniku Štikovú (43), pomerne kontroverznú postavičku zo samého okraja šoubiznisu. A našej rodinnej poradkyni z televíznych obrazoviek sa jej kolegyňa veru príliš nepozdáva.

Gizka Oňová je speváčka známa z Repete, aktuálne je však hviezdou obrazoviek v šou Svokra. Tá sa zapáčila aj Františkovi Borovskému, ktorý vedie českú televíziu Barrandov. Nevysielajú tam však našu verziu, ale vyrábajú vlastnú.

Osobou, ktorá má pomáhať rodinám, sa stala Monika Štiková. Kontroverzná milionárka, ktorá vraj nie je taká bohatá, ako sa prezentuje. A údajne práve ona najviac pracovala na tom, aby manžel známej českej moderátorky opustil svoju rodinu kvôli jej dcére Ornelle.

No aj bez ohľadu na tieto súkromné záležitosti sa Gizke veru jej český náprotivok nepozdáva. Nerada kritizujem kolegov, ale musím povedať, že ona na to nemá ani vek, ani vyžarovanie,”  uviedla Oňová pre Eurotelevíziu. Tiež blondínke vyčíta, že na jednej strane ju kopíruje a na druhej sa snaží byť príliš sexi. „Veľa vecí odo mňa odkukala, snaží sa o objatia, aj v kuchyni sa usiluje niečo vytvoriť, lenže vidieť, že tieto činnosti jej nie sú blízke. Keď prišla do rodiny v čipkovaných šatách a odhalila polovicu stehna, bola som šokovaná,netajila svoje výhrady slovenská televízna Svokra. 

Česká Svokra Monika Štiková
Zobraziť galériu (11)
Česká Svokra Monika Štiková

Viac o téme: Gizka OňováSvokra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu