Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čerstvá mamička a manželka má smelé plány: Dominika Mirgová chce zanechať takýto odkaz

Dominika Mirgová sa prednedávnom stala mamičkou a vydala sa Zobraziť galériu (9)
Dominika Mirgová sa prednedávnom stala mamičkou a vydala sa (Zdroj: Facebook/Dominika Mirgová)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová by raz chcela svojou hudbou osloviť i deti svojich súčasných fanúšikov.

"Chcela by som na tomto svete po sebe hudobne niečo zanechať. Bola by som rada, keby si ľudia, keď už tu raz nebudem, stále spievali moje piesne. Decká totiž na mojich pesničkách vyrastajú, tak dúfam, že ich raz budú púšťať zas svojim deťom a že to takto ďalej pôjde z generácie na generáciu,“ povedala v rozhovore 23-ročná rodáčka z Trnavy.

Známa speváčka má podľa vlastných slov celkom pestrý repertoár, ktorý dokáže uspokojiť každého. "Mám tanečné hity, ktoré sa spievajú na diskotékach a ktorých text si každý zapamätá, a mám aj piesne s hlbším motívom. Tie sa zas zvyknú páčiť skôr ľuďom, ktorí si prežili to, o čom spievam, a ktorí vedia tú hudbu a text viac precítiť. Jednou z takých je napríklad aj moja posledná pieseň Tu sme boli,“ usúdila Mirgová.

Ako interpretka vzápätí priznala, sama je čo sa týka hudby celkom univerzálna. "Mne sa páči všetko, záleží, v akom období sa práve nachádzam a čo prežívam. Podľa toho vlastne skladám aj nové veci. Pieseň proste musí ísť z môjho vnútra,“ dodala.

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu