Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekliatie nového klipu Adama Ďuricu: Toto všetko musel pretrpieť!

Adam Ďurica Zobraziť galériu (8)
Adam Ďurica

BRATISLAVA – Musel si toho veľa preskákať! Spevák Adam Ďurica (27) sa zviditeľnil v prvej sérii Slovensko hľadá SuperStar, kde sa dostal do užšieho výberu na divokú kartu. Hoci ju nezískal, na hudbu nezanevrel a v roku 2008 bodoval v ankete Slávik. Teraz prichádza s novou skladbou a klipom, kvôli ktorému si toho dosť vytrpel. Ohrozil svoje zdravie a tiež sa dostal do kontaktu s políciou.

Spevák Adam Ďurica sa do povedomia ľudí dostal vďaka speváckej šou SuperStar. Hoci sa nedostal medzi finalistov, ďalej na sebe pracoval. Tvrdá drina sa oplatila a po rokoch sa dostavil aj úspech.

V roku 2008 Ďurica získal Zlatého slávika v kategórii Objav roka, čo odštartovalo jeho kariéru v hudobnom biznise. Odohral množstvo koncertov a následne v roku 2014 sa jeho skladba Neľutujem stala druhou najhranejšou v slovenských rádiách. Vďaka tomu sa zviditeľnil tak, že sa snáď nenájde už nik, kto by ho nepoznal. 

Najnovšie sa snaží preraziť skladbou Predpoveď počasia, ku ktorej nakrútil aj klip. Ten zveril do rúk talentovanému českému režisérovi Martinovi Smékalovi, s ktorým sa stretol až pri samotnom nakrúcaní v Nemecku.

Výroba videa stála speváka veľa síl a mnohí by povedali, že bolo prekliate. „Pre Adama to bolo najnáročnejšie nakrúcanie videoklipu. Okrem dlhej cesty – keď pre pár záberov absolvoval autom viac ako 2500 km – sa musel plaviť na loďke na otvorenom Baltskom mori. Po 4 hodinách v loďke, kde si vyskúšal rolu stroskotanca, sa spálil a dostal úpal,” prezradil nám Adamov manažér Marek Kučera. 

To však bohužiaľ nebolo všetko. „Medzitým dostal pokutu za zlé parkovanie. A z tohto náročného akčného nakrúcania si viacerí zo štábu, vrátane Adama a režiséra, priniesli okrem príjemného pocitu a únavy domov aj niekoľko kliešťov,doplnil ďalšie negatíva Kučera. Po všetkých peripetiách je však už klip na svete a žne úspech. Pozrieť si ho môžete aj pod článkom. 

Okrem toho Ďuricu na jeseň čaká aj turné s názvom Mandolína Tour a lístky naň si môžete zakúpiť v sieti PREDPREDAJ.SK.

Tričká z limitovanej kolekcie Lovely Mandolína od Adama Ďuricu nájdete v ponuke iPark.sk>>

Rovnako aj album Mandolína>>

VIDEOklip ku skladbe Predpoveď počasia

Viac o téme: Adam Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu