Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Superštíhla Barmošová: Túto skvelú postavičku v správach nevidieť!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová

BRATISLAVA - Štíhla ako prútik! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Lucia Barmošová (33) sa v poslednom období objavuje na televíznej obrazovke oveľa viac, ako býva zvykom. Zaskakuje totiž aj za kolegyňu Adrianu Kmotríkovú (45). Okrem toho stihla odmoderovať aj istú tlačovú konferenciu, kde na rozdiel od práce v spravodajskom štúdiu ukázala aj svoju postavičku.


Nenormálna situácia v Jojke po Kmotríkovej operácii: Lucia, nepreháňaš to trochu?!


Lucia Barmošová je divákom dobre známa z jojkárskej spravodajskej relácie Noviny. Pred pár dňami si na chvíľu od správ odskočila na Magio pláž, kde moderovala odovzdávanie ceny úspešnému interpretovi Richardovi Müllerovi. Sexi blondínka ihneď zaujala všetkých prítomných hostí svojou dokonalou figúrou.

V sexi ružovom overale s hlbokým výstrihom predviedla, že pod oblečením skrýva pekne tvarované telo. Zaujímalo nás preto, čomu za to vďačí. „Tancu, ten považujem za súčasť života a ním si udržiavam postavu. Máme televíznu tanečnú skupinu, chodím aj individuálne na tanečné tréningy, chodievala som na brušné tance i na latinskoamerické tance. Dokonca aj na step sme s mojou sestrou chodili. K latine sa chcem inak znovu vrátiť, tak snáď zo mňa nebude len taká špagetka,“ odvetila s úsmevom Barmošová.

Koľko aktuálne váži, však údajne nevie. „Je pravdou, že ja sa nevážim, ja to vždy podľa oblečenia zistím a nejako zvlášť to neriešim,“ povedala nám Lucia. Prezradila ale, že si naozaj dopraje všetko a nevyhýba sa ani klobáskam či sladkému. „Diéty u mňa nehrozia, pretože si myslím, že človek by si mal dopriať, čo mu chutí a nemal by sa podľa mňa vyhýbať mäsu ani rôznym iným potravinám. Všetko s mierou. Nemusíme si každý deň dávať koláče či klobásku, ale keď mám na to občas chuť, tak prečo nie,“ uviedla na záver moderátorka.

Lucia Barmošová ukázala dokonalú postavu.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová ukázala dokonalú postavu.

VIDEO: Lucia Barmošová o postave, diéte i chudnutí.

Lucia Barmošová

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu