Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenky ako prostitútky v Egypte: Toto sú ich telá, ktorými zarábali 840 eur za hodinu!

Dievčatá si telami zarobili vraj až 840 eur za hodinu. Zobraziť galériu (16)
Dievčatá si telami zarobili vraj až 840 eur za hodinu.

KÁHIRA/BRATISLAVA - Slovenky zatknuté minulý týždeň v Egypte za prostitúciu milujú objektívy fotoaparátov. No ani jednej z nich nebolo súdené stať sa známou modelkou. K peniazom sa nakoniec rozhodli prísť prostredníctvom ponúkania sexuálnych služieb. Inkasovali údajne až okolo 840 eur za hodinu. Ako vyzerajú krivky, ktoré si mohli zákazníci za túto sumičku vychutnať?

Pózovanie pred objektívom fotoaparátu či robenie selfie záberov do mobilov patrí k obľúbeným činnostiam Denisy H. a Simony T. Dokazujú to aj ich profily na sociálnych sieťach. 

No napriek tomu, že sa kamarátia s mnohými známymi tvárami a aj šoubiznisovými fotografmi, modelingovú kariéru nerozbehla ani jedna z nich. Simone nepomohla ani účasť v Miss Carat Tuning, či vlastný web, kde sa prezentuje ako módna stylistka a dizajnérka. Keďže však obe majú evidentne záľubu v peknom oblečení a značkových doplnkoch, rozhodli sa napokon zarobiť si na luxusné kúsky vlastným telom v zahraničí. 

Dievčatá sa ale najstaršiemu remeslu nevenovali dlho. Na základe tipu od konkurenčných pracovníčok ich totiž po pár dňoch zatkla egyptská polícia. Podľa vyšetrovateľa ponúkali svoje služby na pornografických stránkach a za hodinu sexuálnych radovánok pýtali v prepočte okolo 840 eur. Pozrite si, na aké postavičky lákali bohatých zákazníkov. 

Simona a Denisa majú na sociálnych sieťach aj takéto zábery.
Zobraziť galériu (16)
Simona a Denisa majú na sociálnych sieťach aj takéto zábery.

Prečítajte si tiež: 

Viac o téme: Prostitúcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu