Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi Slovenka v pokračovaní Baywatchu: Neopálené pásiky, stojace bradavky!

Martine Štetiarovej to v úlohe zvodnej plavčíčky naozaj pristane. Zobraziť galériu (8)
Martine Štetiarovej to v úlohe zvodnej plavčíčky naozaj pristane. (Zdroj: LSZ Photography)

TALIANSKO - Pomoooc! Slovenská modelka a bývalá účastníčka markizáckej reality šou Farma Martina Štetiarová (30) sa už v minulosti objavila v úlohe záchranárky z legendárneho seriálu Baywatch. Obliekla sa do červených plaviek, do ruky zobrala neodmysliteľný plavák a nahodila zmyselný pohľad. Po dvoch rokoch sa do tejto role vžila opäť. Natočila super sexi video, v ktorom okrem poriadnej dávky zvádzania ukázala aj neopálené pásiky od plaviek a postavené bradavky.

Martina Štetiarová už pred dvomi rokmi dokázala, že ak by sa v Hollywoode rozhodli natáčať pokračovanie legendárneho seriálu Baywatch, naša blondínka je plne pripravená nahradiť Pamelu Anderson. Veď krivky má rovnako dokonalé ako americká sexica, prsia tiež a navyše je o generáciu mladšia. 


Sexi farmárka tromfla Pamelu: Neverím vlastným očiam! 


Svoje prednosti blondínka v týchto dňoch ukazuje aj v novom videu. Modelka sa opäť nahodila do ikonických plaviek, do ruky chytila červený plavák a natočila zábery plné zmyselných pohľadov a spomaleného bežania k moru. Navyše si ku klipu aj sama zremixovala neodmysliteľnú pieseň I'm always here. 

No záber odhalili nielen jej hudobné cítenie a sexepíl. Ukázala totiž aj stojace bradavky či neopálené pásiky od plaviek. Divákom tak netreba veľa predstavivosti, aby si domysleli, v akých bikinách sa zmyselná Slovenka oddávala slnečným lúčom. Pozrite si video >>

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu