Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Richard Müller zhodil 30 kíl: Oblečenie na ňom priam visí!

Schudnutý Richard Müller. Zobraziť galériu (9)
Schudnutý Richard Müller.

BRATISLAVA – Dvojnásobný úspech! Populárnemu hudobníkovi Richardovi Müllerovi (53) sa ako prvému interpretovi podarilo cez stránku predpredaj.sk predať 100-tisíc lístkov na jeho koncerty. V stredu na obed si tak s nadšením prevzal symbolickú zlatú vstupenku, ktorá sa zaradí k množstvu jeho ďalších cien. Pri tejto príležitosti sa nedalo nevšimnúť, že spevák opäť pochudol a oblečenie na ňom doslova visí. Prezradil nám, že sa mu podarilo zhodiť 30 kíl.

Tak toto mu naozaj vyšlo! Niekoľkonásobný zlatý Slávik Richard Müller včera získal ďalšie ocenenie do svojej bohatej zbierky. Tentoraz od stránky predpredaj.sk, kde sa mu podarilo predať viac ako 100-tisíc vstupeniek na svoje koncerty.

Ocenený interpret neskrýval svoju radosť. „Nečakal som to. Je pravda, že od takého piateho koncertu – bolo ich nakoniec 101 – som získal pocit, že asi to bude úspešné. Tá reakcia bola tak kladná, že som veril tomu, že aj tie ďalšie koncerty budú tak prijímané,“ prezradil hudobník.

Vraj ale sám netuší, čím to je, že stále dokáže vypredávať sály. „Neviem, ja sám to neviem, sa vám priznám. Nemám pocit ani vizuálne, že by som bol nejaký hviezdny typ, ani nijako ináč. Proste, ja mám pocit, že je to tým, že som úprimný. Fanúšikovia to vedia oceniť,“ uviedol Müller, ktorého koncertovanie stále baví a napĺňa.

Dokonca na jeseň plánuje ďalšie turné. „Nesie sa to v znamení názvu 15 rokov bez Filipa, lebo je neuveriteľné, ale už pred 15-timi rokmi nás Jaro opustil, a to bol pre mňa najdôležitejší spolupracovník, akého som kedy v živote mal. A som strašne zvedavý, akým spôsobom sa ľudia stotožnia s koncertným programom, kde budú len jeho a moje pesničky,“ povedal spevák.

V rámci súkromia, zas prezradil, že za posledné obdobie výrazne schudol. A bolo to na ňom aj poriadne vidieť – nielen na tvári, ale najmä na postave. Oblečenie na ňom totiž doslova viselo. Tričko, ktoré mal oblečené aj pred rokom na inej akcii, mu bolo zjavne veľké.

Zaujímalo nás preto, koľko kíl zhodil. „Zhruba 30 kíl, jednoducho som zistil, že nesmiem žrať. Prestal som jesť. Mám jedno jedlo denne, pokojne si dám aj halušky s bryndzou, len sa neprepchávam. Žiadne diéty ani oddelenú stravu nedržím. Zistil som, že to nie je nič pre mňa,“ okomentoval zmenu vo svojom stravovaní Richard.

Predpredaj.sk vám prináša lístky na nové koncertné turné Richarda Müllera a Andreja Šebana, kde zahrajú piesne Jara Filipa – 15 rokov bez Filipa.

Spevák  Richard Müller prezradil, že schudol 30 kíl (na snímke so svojím manažérom).
Zobraziť galériu (9)
Spevák Richard Müller prezradil, že schudol 30 kíl (na snímke so svojím manažérom).

VIDEO: Rozhovor s Richardom Müllerom

Rozhovor Muller

Viac o téme: Richard Müller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu