Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nové odhalenia o prostitúcii Sloveniek v Egypte: Vieme, kto ich bonzol a aké tresty hrozia!

Simona T. a Denisa H. boli zatknuté v Egypte za prostitúciu. Zobraziť galériu (4)
Simona T. a Denisa H. boli zatknuté v Egypte za prostitúciu.

KÁHIRA/BRATISLAVA - Zavarili si! Slovenky Simona T. a Denisa H., ktoré sa poznajú s mnohými ľuďmi nášho šoubiznisu, sa v prvej polovici augusta vybrali do Egypta. Evidentne však nie na dovolenku... Minulý pondelok ich totiž zatkla polícia a sú obvinené z prostitúcie. Topky.sk zistili, čo sa vlastne v Káhire udialo.

Mladé Slovenky skončili minulý pondelok v rukách egyptskej polície. Na krku majú obvinenie z prostitúcie – poskytovali vraj sexuálne služby vplyvným ľuďom z podsvetia. Inkasovať mali okolo 840 eur za hodinu. Ľuďom zo slovenského šoubiznisu nie sú tieto slečinky neznáme. Jedna je bývalou finalistkou súťaže Miss Carat Tuning, druhá sestrou herečky zo seriálu Chlapi neplačú.


Prostitúcia Sloveniek v Egypte: Pozná ich pol šoubiznisu! Prepojenie na súťaž krásy aj herečku Markízy


Topky.sk teraz zistili o tomto prípade viac. Podľa najnovších informácií prišli dievčatá do Egypta 10. augusta. Už 17-teho ich zatkla polícia, zadržali ich teda presne po týždni. A to na základe tipu. 

Mladé Slovenky na vlastnej koži pocítili, ako sa môže nevyplatiť liezť niekomu do kapusty. „Evidentne ich nabonzovali iné prostitútky. Nie je vylúčené, že to boli Ukrajinky, ktorých je tam pomerne dosť,” povedal nám dobre informovaný zdroj. Naše dievčatá pravdepodobne zabrali rajón svojich služobne starších kolegýň a tie to nenechali len tak. 

Čo sa týka trestu, brunetky boli nateraz zadržané na 15 dní. Zatiaľ čo Denisa by mohla byť prepustená bez väčších opletačiek, Simona je na tom vraj horšie. Práve ju mali totiž prichytiť priamo pri čine, a tak si vo väzbe ešte nejakú chvíľu posedí. 

Obe musia teraz počkať 60 dní na rozhodnutie súdu. Majú aj svojho právnika, ktorý ich už podľa nášho zdroja dvakrát navštívil. Predpokladá sa, že dievčatá vyviaznu s podmienkou a Simona navyše s pokutou, no Denisa môže byť aj úplne oslobodená. Topky.sk sa v tejto súvislosti skúšali spojiť aj s jej rodinou, na naše otázky sme však odpoveď nedostali. 

Viac o téme: Prostitúcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu