Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna žena slovenského sexsymbolu: Okuliare ako mucha puk a na nohách... Preboha, v tom sa dá chodiť?

Alexander Bárta a Henrieta Mickovičová na DOD v Markíze. Zobraziť galériu (8)
Alexander Bárta a Henrieta Mickovičová na DOD v Markíze.

BRATISLAVA –Vymódila sa! Herec Alexander Bárta (39) je už roky šťastný po boku kolegyne Henriety Mickovičovej (48). Obaja pôsobia v markizáckych projektoch, a tak nechýbali na víkendovom Dni otvorených dverí. Skvelo vyzerajúca brunetka ohúrila prítomných divákov svojim dokonalým outfitom, ale najmä zaujímavými doplnkami, na ktorých išli všetci oči nechať. Do Záhorskej Bystrice si totiž vzala obrovské okuliare a topánky s nezvyčajnými podpätkami.

Známa mrcha zo seriálu Búrlivého víno Henrieta Mickovičová sa spolu so svojím partnerom Alexandrom Bártom zúčastnila v sobotu markizáckeho DOD. Dvojnásobná mama sa na akciu aj patrične nastajlovala.


V Búrlivom víne pritvrdili: Otrasný pohľad na Mičkovicovú a pokus o samovraždu!


V rifliach a koženej bunde, pod ktorou mala biele tričko so sexi výstrihom, vyzerala skvelo a zrejme nikto by netipol, že brunetka budeme mať čoskoro 50-tku. Prítomných divákov však zaskočila aj nezvyčajnými doplnkami.

Herečka na akciu zvolila topánky na vysokom podpätku, ktoré svojím tvarom pôsobili ako z inej dimenzie. Mnohí sa čudovali, že v takejto obuvi vie Henrieta vôbec chodiť, keďže na pohľad pôsobila dosť nestabilne.  

Okrem topánok s prázdnym opätkom upriamila na seba pozornosť aj vďaka naozaj veľkým čiernym okuliarom. Mickovicová však aj s týmito módnymi výstrelkami vyzerala proste ohromne. 

Henrieta Mickovičová s veľkými okuliarmi a zvláštnymi topánkami.
Zobraziť galériu (8)
Henrieta Mickovičová s veľkými okuliarmi a zvláštnymi topánkami.

Viac o téme: Alexander BártaHenrieta Mičkovicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu