Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Po troch rokoch sú späť: Dievčatá spojené so sexuálnymi škandálikmi opäť vo Farmár hľadá ženu!

Lucia a Martina na záberoch z tretej série Farmár hľadá ženu. Zobraziť galériu (13)
Lucia a Martina na záberoch z tretej série Farmár hľadá ženu.

BRATISLAVA - Tak toto je gól! Televízia Joj minulý týždeň odvysielala zoznamovacie časti šou Farmár hľadá ženu. Divákom však mohli byť niektoré vydajachtivé slečny nápadne povedomé. Martina aj Lucia sa zhodou okolností obe už objavili v tretej sérii. A obe boli spojené s istým sexuálnym harašením.

Známe tváre! Kto si pozrel úvodné dve časti šou Farmár hľadá ženu, mal určite pocit déjà vu. Pred kamerami sa totiž objavili dve ženy, ktoré túto súťaž svojou prítomnosťou už poctili. A to pred tromi rokmi v tretej sérii. 

Ako prvá sa v aktuálnom vydaní mihla blondínka Martina. Je naozaj zapamätateľná vďaka svojim pírsingom a tetovaniam. Nebolo teda ťažké priradiť ju k Janovi Bučkovi zo Sihly, o ktorého priazeň v minulosti usilovala. 

Dokonca sa hneď po úvodnom zoznámení vybrali laškovať do kade a neskôr sa spolu zamkli do izby. Pamätná je scéna, ako Jano vyskočil z okna a tváril sa, že on v danej miestnosti ani nebol. „Nejaké to blýskanie, ako sa vraví, búrka tam blýska, moc tam búrka blýska,” priznal napokon istú náklonnosť. 

Aktuálne sa Martina snažila zapôsobiť na Mariána z Lučenca. Na rozdiel od minulosti ale prišla bez farebných pruhov vo vlasoch a s jedným malým prírastkom. Kvôli 10-mesačnej dcérke však u farmára stratila šance hneď na začiatku a práve ju aj napokon vyradil. „My sme si absolútne nesadli a ja by som s takým človekom ani nemala o čom. Takže ja som spokojná, veľmi,” vyhlásila pri odchode zo šou. 

Druhej Lucii sa pri Petrovi z Poľany darilo lepšie, pozval si ju totiž na svoju farmu. V minulosti sa brunetka objavila pri Mariánovi z Vaľkovne. S kolegyňou hneď v úvode súťažila, kto urobí statkárovi väčší cucflek a neskôr nechýbali ani takzvané jazýčkové. Skončili spolu aj v slávnej kadi, kde ale Bratislavčanka povoľná nebola. No po dvoch dňoch na hospodárstve nakoniec zháňala pilulku proti otehotneniu. Nechajme sa prekvapiť, ako si bude rozumieť s mužom, ktorého si na zoznámenie vyvolila v aktuálnej sérii. 

Viac o téme: Farmár hľadá ženu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu