Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyjadrenie k ROZVODU: Totálny zvrat v najväčšej neverníckej kauze českého šoubiznisu!

Vzťahom Dagmar Patrasovej a Felixa Slováčka otriasla nevera. Zobraziť galériu (5)
Vzťahom Dagmar Patrasovej a Felixa Slováčka otriasla nevera.

PRAHA - Felix Slováček (72) bol nedávno prichytený s milenkou, no držal sa hesla: zapierať, zapierať, zapierať. Jeho manželka Dagmar Patrasová (59) to okomentovala tým, že z nej hudobník robí pred celým národom idiota. Zdá sa však, že škandálu je už koniec. Herečka poskytla rozsiahle vyjadrenie k svojej aktuálnej rodinnej situácii. Prezradila, že jej dlhoročný životný partner nakoniec neveru priznal a nevyhla sa ani najočakávanejšej otázke, či bude rozvod.

Felix Slováček bol nedávne pristihnutý s milenkou, no tvrdil, že ich vzťah je rýdzo pracovný. Tomu neveril snáď nik, ani jeho manželka Dagmar Patrasová. Tá sa cítila ponížená pred celým národom a novinárom to nijako netajila. 

Najnovšie sa však rozhodla viac sa k celej kauze nevyjadrovať. Pre iDnes.cz poskytla exkluzívne vyhlásenie, v ktorom vysvetľuje svoju momentálnu rodinnú situáciu, a chce sa stiahnuť do úzadia. 

Ako herečka uviedla, manžel sa jej nakoniec k nevere priznal a netajil ani to, že ju niekoľkokrát oklamal. U mnohých by v takejto chvíli nasledoval rozvod, Dagmar však túto možnosť odmieta. Prečítajte si viac:

Vyjadrenie k ROZVODU: Totálny
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu