Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

B(.)(.)mby našej sexbomby: Hviezda Markízy na najhorúcejšej fotke leta!

Jana Hrmová novou fotkou z dovolenky odrovnala fanúšikov. Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová novou fotkou z dovolenky odrovnala fanúšikov. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúha, začína tu byť akosi horúco! Toto si pri pohľade na novú fotku farmárky Jany Hrmovej (21) povedalo zrejme mnoho pánov. Zvodná tmavovláska sa totiž pochválila letným záberom, ktorým rozpálila nejedného muža. Sexbomba je zachytená vo zvodnej póze a v bikinách, z ktorých jej idú už-už vypadnúť prsia.

Jana Hrmová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka štvrtej sérii markizáckej reality šou Farma. Tam si tmavovláska s bujným poprsím získala sympatie mnohých televíznych divákov - či už vďaka sexi výzoru alebo celkovému pôsobeniu v projekte. 

A hoci od jej pobytu na statku ubehli už takmer 2 roky, exfarmárka so svojimi priaznivcami stále komunikuje. Na sociálnej sieti im sexbomba najnovšie naservírovala poriadne horúcu letnú fotku. Odetá je na nej v čiernych bikinách, pričom je len tak „pohodená“ pri vode v sexi póze. Všetkým však hneď udrú do očí jej veľké prírodné vnady, ktoré sa doslova derú z plaviek von. 

Niet divu, že si od fanúšikov vyslúžila hneď niekoľko pochvalných slov. „Si wau krásna,“ objavilo sa pod fotkou. Pridali sa dokonca aj zahraniční priaznivci. „Hot sexy girl,“ znel ďalší príspevok, ktorý vyjadroval, ako veľmi je mladá Bratislavčanka atraktívna. Čo na fotku hovoríte vy?

Jana Hrmová sa svojim fanúšikom pochválila horúcou letnou fotkou.
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová sa svojim fanúšikom pochválila horúcou letnou fotkou.  (Zdroj: Instagram)

Jana naozaj vie ako provokovať. Presvedčte sa v ďalších článkoch o nej:

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu