Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zuza Plačková nechtiac ukázala faldy: A to sa chcela pochváliť zadočkom a nohami!

Zuzana Plačková je rada stredobodom pozornosti. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková je rada stredobodom pozornosti. (Zdroj: Ján Zemiar, TV Joj, Instagram)

BRATISLAVA - Neustriehla si to! Bývalá playmate Zuzana Plačková (23) rozhodne nepatrí do kategórie hanbliviek. Práve naopak, rada sa pretŕča pred objektívmi a vystavuje svoje krivky na obdiv. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, kedy sa blondínka pochválila svojim fanúšikom záberom zachytávajúcim sexi krivky. Žiaľ, okrem dlhých nôh a tvarovaného zadočku ukázala aj faldíky, ktoré nezostali bez pozornosti jej priaznivcov.

Bývalá účastníčka reality šou Hotel Paradise rada púta pozornosť. Okrem účasti v televíznom projekte sa nelichotivo zviditeľnila aj vďaka kastingu do filmu pre dospelých. Nechala sa totiž zlákať na fotenie, z ktorého sa napokon vykľulo erotické video. Jej nahé telo tak videl snáď každý.

Hoci sa snaží na tento prešľap zabudnúť, stále chce byť v centre šoubiznisového diania. Svoje súkromie preto odhalila napríklad v jojkarskej relácii Sladký život. A aby nezanedbávala ani internetovú prezentáciu svojej osoby, fanúšikov na sociálnych sieťach pravidelne informuje o novinkách v jej súkromí.

Pred pár dňami sa napríklad chcela pochváliť prostredníctvom webu svojimi sexi krivkami. A hoci ukázala krásne dlhé nohy a vypracovaný zadoček, neustriehla si faldíky na boku v páse. Pozorní priaznivci ju na to v diskusii pod fotografiou ihneď upozornili. Niektorí sa nevedeli zhodnúť, či má schudnúť alebo pribrať. Nabudúce si teda bude musieť dať pri pózovaní väčší pozor, aby upriamila pozornosť tam, kam chce, a nepoukázala na menšie nedostatky.

Zuzana Plačková ukázala nielen sexi dlhé nohy,ale aj faldy na boku v páse.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková ukázala nielen sexi dlhé nohy,ale aj faldy na boku v páse.

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu