Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Rudinko z Mafstory sa oženil: Toto je hercova vyvolená!

Roman Fratrič si po šiestich rokoch zobral za ženu priateľku Renátku. Zobraziť galériu (9)
Roman Fratrič si po šiestich rokoch zobral za ženu priateľku Renátku.

BRATISLAVA - Už je v chomúte! Herec Roman Fratrič (48), ktorý sa do povedomia divákov dostal aj ako obávaná hlava rodiny jojkárskeho sitkomu Mafstory, sa počas uplynulého víkendu oženil. Po šiestich rokoch si seriálový Rudinko Molnár zobral za manželku priateľku Renátku.

Herec Roman Fratrič je divákom známy predovšetkým z obľúbeného mafiánskeho sitkomu Mafstory, kde stvárňoval bossa Rudinka Molnára. Napriek tomu, že sa časom zo seriálu vytratil, stále je s touto postavou spájaný.

Herec, ktorý je zároveň členom športového združenia Jozefa Oklamčáka s názvom Československý lev, sa uplynulý víkend oženil. Napriek tomu, že už bol raz ženatý, na štatút manželstva nezanevrel. Jeho vyvolenou sa stala dlhoročná priateľka Renátka. Po šiestich rokoch sa dvojica rozhodla svoj vzťah spečatiť. Stalo sa tak na úrade v Karlovej Vsi, kde si pred rodinou a priateľmi povedali vytúžené Áno.

„Mali sme klasickú svadbu na úrade a neskôr pokračovala veľkou gril párty u mňa na dome. V nedeľu zábava pokračovala, také jemné dozvuky,“ prezradil nám herec, ktorému prišlo zablahoželať takmer 80 hostí. Zaujímalo nás, či mali na svadbe aj nejaké tradičné prvky. „Áno, prenášal som nevestu cez prah a tiež sme mali rozbíjanie a zametanie taniera,“ povedal topkám Fratrič, ktorému bol za svedka jeho kamarát a zároveň kolega z Mafstory Peter Batthyány. Okrem neho sa na obrade zúčastnili aj ďalší kolegovia z brandže.

Viac o téme: Roman Fratrič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu