Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kucherenko po verejnom zosmiešnení od Sajfu: Nepredýchala to... A vyrobila si ďalší trapas!

Matej Sajfa Cifra zverejnil fotku Silvie Kucherenko na svojom webe. Ona to nepredýchala a moderátorovi „žartík“ vrátila. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra zverejnil fotku Silvie Kucherenko na svojom webe. Ona to nepredýchala a moderátorovi „žartík“ vrátila. (Zdroj: instagram/facebook)

BRATISLAVA - Nevyšlo jej to! Každý, kto pozná rádiového spíkra Mateja Sajfu Cifru (36), vie, že si robí srandu úplne z každého. A neberie ohľad na to, či ide o váženú osobnosť alebo úplne neznámeho človeka. Najnovšie si celkom nevinne vystrelil zo Slovenky s najväčšími perami v šoubiznise Silvie Kucherenko (32). Zavesil si na Facebook jej fotku a poprial fanúšikom pekný deň. To blondínka evidentne nedokázala rozdýchať. Žartík chcela moderátorovi oplatiť, no vyšla z toho úplne trápne.

Matej Sajfa Cifra pravidelne podpichuje známe tváre slovenského šoubiznisu. Niektoré to chápu a na jeho vtipoch sa zasmejú, no iní pochopenie pre jeho srandu nemajú. K takým očividne patrí aj Slovenka s najvýraznejšími perami – Silvia Kucherenko.

Moderátor Fun rádia totiž zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook blondínkinu fotku, pri ktorej svojim fanúšikom poprial pekný deň. No spôsobom takým blondínkovským. „Krásny dníček vám želám lásočky!“ objavilo sa pri fotke. A tým rádiový spíker samozrejme pichol do osieho hniezda. Pod fotkou sa totiž rozvírila diskusia, pri ktorej komentujúci vzhľad vylepšenej blondínky teda vôbec nešetrili. 

A to Kucherenko zjavne nedokázala rozdýchať. O deň neskôr si totiž mama takmer 5-ročného synčeka zverejnila na Instagrame Sajfovu fotku a pridala k nemu komentár, ktorý chápala zrejme len ona sama. „Sajfa, poznáš túto rozprávku? Jebau by som jebau. Ej, ty beťár,“ napísala Slovenka k fotke a pridala množstvo smajlíkov.Čo tým myslela, nikto nevie... Ani samotný Cifra, ktorý Silvii odpísal, že nevie, o čo ide. „No vidíš, tak nehraj čáva, Sajfa. Tak máš čo robiť, zisťuj,“ odpísala mu modelka. A to asi tiež nikto nepochopil.

Ak mal byť toto spôsob, akým plavovláska chcela moderátora zosmiešniť, tak sa jej to veľmi nepodarilo. Známy vtipkár k fotke napísal už len toľkoto: „Inak Silvia, určite si hľadala fotku, na ktorej vyzerám ako degeš... Nenašla si najlepšiu. Mám oveľa lepšie. Pošlem ti aby si sa potešila?“ odrovnal Sajfa modelku. Tá napokon vyšla z celej situácie nanajvýš trápne. Útok jej vôbec nevyšiel...

Silvia Kucherenko chcela verejné zosmiešnenie Matejovi Sajfovi Cifrovi vrátiť. No nevyšlo to podľa jej predstáv - celá situácia napokon vyznela úplne trápne.
Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko chcela verejné zosmiešnenie Matejovi Sajfovi Cifrovi vrátiť. No nevyšlo to podľa jej predstáv - celá situácia napokon vyznela úplne trápne.  (Zdroj: Instagram/Facebook)

Viac o téme: Silvia Kucherenko Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu