Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rýchlo a zbesilo! Ďurovčíkovu šialenú jazdu stopli až policajti: Som blbec...

Ján Ďurovčík poriadne šliapol na plyn. Zobraziť galériu (4)
Ján Ďurovčík poriadne šliapol na plyn. (Zdroj: Topky.sk -amateri.cz)

BRATISLAVA/PRAHA - Prehnal to! Ján Ďurovčík (44) sa v nedeľu hnal vo svojom luxusnom aute po českej diaľnici viac než nedovolenou rýchlosťou. Policajti mu namerali až 189 km/h. Známy režisér musel uhradiť kauciu približne 280 eur a jeho priestupok sa bude riešiť v správnom konaní. Po udalosti si porotca z tanečných súťaží sypal popol na hlavu a označil sa za blbca.

V pondelok sa v médiách objavila informácia o Slovákovi, ktorý sa v luxusnom Bentley hnal po diaľnici rýchlosťou 189 km/h. V nedeľu okolo pol druhej presvišťal okolo hliadky, ktorá dozerala na premávku na D1. „Priestupok nebolo možné vyriešiť na mieste blokovou pokutou. Policajti ho zadokumentovali a odovzdajú ho na vybavenie do správneho konania,” uviedla policajná hovorkyňa Dana Čírtková. 

Napokon vyšlo najavo, že hriešnikom je známy režisér Ján Ďurovčík. Na mieste musel uhradiť kauciu vo výške 7500 českých korún (cca 280 eur). Keď sa dostaví ku správnemu konaniu, po odčítaní pokuty mu bude kaucia vrátená, inak prepadne štátu. 

Porotca tanečných súťaží sa však k priestupku postavil čelom a nijako ho nepopiera. „Ponáhľal som sa na skúšku. Keď stojíte hodinu a pol v zápche, tak potom makáte. To sa však nevyhováram,” povedal pre Plus 1 deň. „Prekročil som rýchlosť. Uznávam. Zaplatil som kauciu. Bude sa to riešiť. Čakám na ďalšie pokyny. No, som blbec,” dodal. Podľa informácií z polície u Ďurovčíka nebol zistený alkohol a doklady mal tiež v poriadku. 

Viac o téme: Ján Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu