Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská speváčka so 4 deťmi: Predvádza postavičku aj silikóny!

Anna Gajová ukázala sexi postavičku. Zobraziť galériu (7)
Anna Gajová ukázala sexi postavičku.

CHORVÁTSKO – Fíha, to je telíčko! Speváčka Anna „Gaja” Gajová (43) je dobre známa všetkým Košičanom. Je totiž vydatá za starostu mestskej časti Sever Mariána Gaja (46). Aktuálne si však užívajú dovolenku a matka štyroch detí sa na sociálnej sieti chváli aj fotografiami z obľúbenej destinácie Slovákov. A nedá sa nevšimnúť, že predviedla doslova ukážkovú postavičku. Na prvý pohľad udrú do očí aj jej vylepšené prednosti.

Mnohé matky jej môžu iba závidieť! Anna Gajová je regionálna speváčka, ktorá sa naposledy zviditeľnila, keď sa prepierala jej účasť na otváracom ceremoniále Košice – EHMK 2013. Aktuálne však púta pozornosť úplne inak.

Speváčka sa v týchto dňoch spolu s manželom a najmladším synom Tomášom vybrala oddychovať do Chorvátska. Anna pár fotiek z pobytu zavesila aj na sociálnu sieť. Pózuje na nich v sexi námorníckych bikinách opretá o kamennú stenu. A mnohí zrejme ostali civieť s otvorenými ústami, keď zbadali brunetkinu štíhlu postavu.

Napriek veku a trom pôrodom (najmladšieho Tomáša si osvojila v apríli 2014, pozn. red.) ohuruje plochým bruchom a plnými silikónovými prsiami. Jej vzorom je Dara Rolins, ktorá ju vraj inšpirovala aj k estetickému zákroku. 

Speváčka Anna Gajová sa môže svojou postavičkou chváliť.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Anna Gajová sa môže svojou postavičkou chváliť.

VIDEO: Starý klip Anny Gajovej

Anna Gaja klip

Viac o téme: Anna Gajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu