Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vychudnutá Kalisová v spoločnosti: Fúha, ani by ste ju nespoznali!

Miriam Šmahel Kalisová sa nedávno objavila v spoločnosti a bola doslova na nepoznanie. Zobraziť galériu (19)
Miriam Šmahel Kalisová sa nedávno objavila v spoločnosti a bola doslova na nepoznanie. (Zdroj: Boris Dzurnák)

BEŠEŇOVÁ - Je to naozaj ona?! Cez víkend sa v Bešeňovej konala módna prehliadka. Okrem profesionálnych modeliek sa po móle prešli aj tváre známe z televíznych obrazoviek. Medzi nimi nechýbala ani markizáčka Miriam Šmahel Kalisová (30). Moderátorku v úlohe modelky však prítomní hostia takmer nespoznali. Brunetka totiž na móle predviedla ultra štíhlu postavu a zmenenú tvár.

V uplynulých dňoch sa v jednom zo známych aquaparkov konala netradičná módna šou. Pri bazénoch plných dovolenkárov predvádzali novú značku oblečenia známe tváre slovenského a českého šoubiznisu.

V úlohe modelky sa predstavila aj markizácka moderátorka Miriam Šmahel Kalisová. Brunetka si už druhý rok užíva materskú dovolenku. A tá sa na jej výzore aj dosť podpísala. V spoločnosti sa totiž známa Slovenka ukázala tak, ako ju z televíznych obrazoviek nepoznáme – viditeľne vychudnutá a dosť zmenená. 

Z modelov, ktoré televízna tvár predvádzala, jej trčali nohy štíhle ako dva prútiky a aj jej tvár bola akási iná. Nejaké to kilečko by mladej mamičke veru vôbec nezaškodilo. Pod netradičný výzor, na aký u Kalisovej nie sme zvyknutí, sa určite podpísal aj výčes, s ktorým sa počas večera objavila. Niektorí z návštevníkov markizáčku takmer nespoznali. 

Miriam Šmahel Kalisová predviedla na módnej šou vychudnutú postavu.
Zobraziť galériu (19)
Miriam Šmahel Kalisová predviedla na módnej šou vychudnutú postavu.  (Zdroj: Boris Dzurnák)

Viac o téme: Miriam Šmahel Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu