Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vážne chorá Kmotríková ušla zo svojho domu: Vieme, kde sa skrýva!

Adriana Kmotríková sa zo svojho domu na okraji Bratislavy presunula bližšie k centru. Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková sa zo svojho domu na okraji Bratislavy presunula bližšie k centru. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Doma nevydržala! Adriana Kmotríková (45) sa už dnes má od konzília lekárov dozvedieť, aká ďalšia liečba ju čaká. Ako sme zistili, moderátorka na toto rozhodnutie už nečakala vo svojom bydlisku v Záhorskej Bystrici. Rozhodla sa ho opustiť a presunúť sa bližšie k centru Bratislavy. Aj s ošetrovateľkou sa usídlila v luxusnom bytovom komplexe.

Adriana Kmotríková sa po operácii nádoru uchýlila do svojho domu v Záhorskej Bystrici. Tam za ňou prišli rodičia Eduard a Mária aj brat Daniel. Mama s otcom sa po troch týžňoch vrátili naspäť do Košíc a krátko po nich svoju stálu adresu opustila aj moderátorka. 

Podľa našich informácií dočasne presťahovala do luxusného bytového komplexu v širšom centre Bratislavy. „Adriana bola v byte na najvyššom poschodí aj s ošetrovateľkou,” prezradil nám náš zdroj, ktorý blondínku videl počas víkendu. 

Dnes by sa podľa medializovaných informácií mala dozvedieť, aký ďalší postup lekári v jej prípade zvolia. „Konzílium už 4. augusta rozhodne o ďalšej liečbe,” prezradila Mária Kurucová v rozhovore pre Korzár. Bežným postupom pri nádore je pritom snaha odstrániť útvar celý. To môže znamenať rádiochirurgický zákrok alebo pri tom najhoršom scenári ožarovanie či chemoterapiu. 


 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu