Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Plačková 2 roky po škandalóznom rozchode: Orálny sex ako pomsta a teraz... Toto nepochopíte!

Málokto čakal, že Zuzana Plačková urobí po dvoch rokoch takýto krok. Zobraziť galériu (7)
Málokto čakal, že Zuzana Plačková urobí po dvoch rokoch takýto krok.

BRATISLAVA - Opäť sú v tom až po uši! Zuzana Plačková (24) sa pred dvoma rokmi rozišla so snúbencom Reném Strauszom. Bývalí zaľúbenci si v tom čase nedokázali prísť na meno a neslávne známy taxikár dával najavo, že môže mať báb, koľko chce - dokonca sa fotil v aute pri orálnom sexe. Nečudo, že blondínka o ňom už nechcela ani počuť. Zdá sa však, že po dlhšej prestávke je nevraživosť medzi exmilencami nadobro zažehnaná. Ba čo viac... Toto jednoducho nepochopíte!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Zuzana Plačková mala v minulosti vážny vzťah. Pár tvorila s Reném Strauszom, bratom bývalého finalistu z markizáckej šou Farma Jána Strausza. Dvojica dokonca plánovala svadbu. K tej však nikdy nedošlo – vzťah pred dvomi rokmi stroskotal a expartneri si nevedeli prísť ani len na meno. 


Zvrat v živote sexice Plačkovej: Po 3 rokoch odkopla snúbenca, spáva s VyVoleným!


Na základe článku, ktorý vyšiel v tom čase na topkách, sa nám dokonca do redakcie ozval exfarmár Ján, aby verejnosti jasne ukázal, ako to s rozchodom jeho súrodenca v skutočnosti bolo. „Ku*va nevypisujte pi*oviny, že Plačková odkopla môjho brata, lebo poslal do materinej pi*i on ju! Nej*be vám?! A má nové pi*ky. Zuzu môže j*bať,“ napísal nám vtedy Strausz. A ako dôkaz priložil fotku, na ktorej je muž nápadne sa podobajúci na Zuzaninho ex, ktorého v aute uspokojuje neznáma plavovláska.


FOTO orálneho sexu v aute: Drsný odkaz Plačkovej exmilenca pre Zuzu?!


Plačková vtedy vrátila úder vyjadrením, že bývalý snúbenec pre ňu v podstate už neexistuje. „Nechcem, aby ma niekto do budúcna spájal s týmto menom,“ povedala nám v tom čase blondínka. „On ma už absolútne nezaujíma. V skratke, keby som nemala na sebe vytetované jeho meno, tak už ani neviem, kto to je,“ povedala na rovinu blondínka. Tá si napokon meno svojej bývalej lásky, ktoré zdobilo jej kožu, nechala pretetovať. No neprekryla ho kvetmi, ako pôvodne plánovala – namiesto nápisu René Strausz, tam má sexica vytetované ruky a dlhý text.


Plačková po FOTKE orálneho sexu v aute: Teraz hovorím ja! 


No zdá sa, že nenávistnému obdobiu medzi milencami po dvoch rokoch nadobro odzvonilo. A čo viac, zdá sa, že v ich prípade platí príslovie Stará láska nehrdzavie. Dvojica totiž opäť tvorí pár a aktuálne si dokonca spolu s priateľmi užívajú dovolenku v Chorvátsku.

A svoj obnovený vzťah už vôbec neskrývajú. Bratislavský taxikár si pred pár dňami zavesil na sociálnu sieť Facebook fotku, na ktorej sa spolu bozkávajú. „Takto ju ja milujem,“ napísal mladík a komentár ozdobil aj srdiečkami. Tak nechajme sa prekvapiť, či to tentokrát zaľúbencom konečne vyjde. 

Zuzana Plačková a René Strausz opäť tvoria pár.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Plačková a René Strausz opäť tvoria pár.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu