Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trapas na obrazovkách Markízy: Haha, tak toto je koniec!

Markíze v nedeľu, ako sa hovorí, „išla karta“. Zobraziť galériu (3)
Markíze v nedeľu, ako sa hovorí, „išla karta“. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto im nevyšlo! Televízia Markíza vie, ako pobaviť divákov. Tentokrát to však neurobila úmyselne. V nedeľu večer sa im totiž podarilo vyrobiť si úsmevný trapas. Po skončení filmu sa mali na obraze objaviť titulky s názvom snímky a menami režiséra aj hercov. Namiesto toho to vyzeralo skôr ako vtip.

Markíza v závere víkendu svojich divákov príjemne zabavila. A to celkom neúmyselne. Do éteru sa totiž dostalo čosi, čo sa na verejnosti objaviť nemalo. 

Keď skončil film Red: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční, ktorý modro-žltá televízia uviedla v hlavnom vysielacom čase, na obrazovkách sa objavil veľký nápis Koniec. Pod ním mal byť uvedený názov filmu, meno režiséra a hercov, ktorí sa v akčnej komédii objavili. No nič také sa tam nenachádzalo...

Markizáci zjavne údaje o filme zabudli vyplniť a do vysielania pustili neupravenú verziu. Diváci sa tak zo záverečných „titulkov“ nedozvedeli absolútne nič – namiesto samotného názvu snímky sa totiž na obrazovkách zjavil nápis „názov filmu“ a ani mená hercov neboli uvedené tak, ako by mali. Namiesto nich tam svietili len slová „meno priezvisko“. V prípade režiséra to zodpovedný zamestnanec domotal ešte viac. Spomínané dielo totiž nenatočil Steven Spielberg, ktorého navyše nazval Štefanom, ale Robert Schwentke. 

Podľa reakcií divákov však nešlo o prvý takýto prípad. V nedeľu sa vraj Markíze podarilo podobný prešľap urobiť aj pri filme Modrá lagúna: Nový začiatok. Nuž, niekto zrejme víkendoval, hoci bol v práci... 

Markíza si vyrobila v nedeľu úsmevný trapas - namiesto vyplnených údajov o filme sa divákom na obrazovkách objavila pracovná verzia.
Zobraziť galériu (3)
Markíza si vyrobila v nedeľu úsmevný trapas - namiesto vyplnených údajov o filme sa divákom na obrazovkách objavila pracovná verzia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu