Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kronerova žena rok po rozvode: Neuveríte, ako sa k nej Janko zachoval!

Od rozvodu Jána Kronera a Lenky Košickej už uplynulo niečo vyše roka. Zobraziť galériu (7)
Od rozvodu Jána Kronera a Lenky Košickej už uplynulo niečo vyše roka.

IVANKA PRI DUNAJI - Od rozvodu Janka Kronera (59) a Lenky Košickej (40) už ubehlo niečo vyše roka. Zdá sa však, že veľa vecí sa nezmenilo. Herec stále býva u svojej sestry v Považskej Bystrici a nehnuteľnosť pri Bratislave necháva užívať svoju exmanželku. Žiadna bitka o majetok sa zatiaľ nekoná, čo je po ukončení dlhoročného vzťahu dosť nezvyklé. A ak do troch rokov nepodá umelec návrh na vysporiadanie, o niektoré veci by mohol navždy prísť.

Po dlhodobých psychických problémoch dostal Janko Kroner minulý rok v júni ďalšiu ranu. Súd totiž rozviedol jeho manželstvo s kolegyňou Lenkou Košickou, s ktorou má dcéru. No kým alimenty a starostlivosť o Paulínku boli predmetom sporu, boj o majetok sa ešte nekonal. 

„Lenka stále býva v ich dome v Ivanke,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. A aj v katastri nehnuteľností sú Kroner a Košická tiež stále uvedení spolu ako majitelia stavby, ktorú kúpili v roku 2011. Herečku sa nám tam podarilo aj zachytiť. 

Pre obľúbeného umelca evidentne nebol majetok taký podstatný, aby okamžite po ukončení manželstva riešil jeho delenie. Navyše, návrh podávala Lenka a Janka to dosť zobralo. Preto zrejme na vysporiadanie ani nepomyslel. Alebo nechcel oberať svoje dieťa o bývanie, na ktoré je zvyknuté.

Ak však exmanželia do troch rokov od rozvodu nepodajú návrh na majetkové vysporiadanie, dom budú vlastniť presne na polovicu. Zato hnuteľné veci ako zariadenie či spotrebiče a elektronika zostanú tomu, kto ich posledné roky užíval – v tomto prípade sa majiteľkou stane herečka. A keď Kroner nebude mať silu či chuť o nehnuteľnosť bojovať, jeho bývalá žena ju môže užívať prakticky navždy... 


Mohlo by vás zaujímať: 

Viac o téme: Janko KronerLenka Košická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu