Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy slovenský herec v spoločnosti s rodinkou: Wau, toto je vážne jeho syn?!

Peter Sklár je otcom dvoch veľkých synov - Mateja a Michala. Zobraziť galériu (6)
Peter Sklár je otcom dvoch veľkých synov - Mateja a Michala. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúha, ten vyrástol! Peter Sklár (47) si pred pár dňami prišiel do kina vychutnať premiéru filmu Mission Impossible. Okrem partnerky Moniky Wagnerovej mu robil spoločnosť aj starší syn Matej (18). A práve pohľad naňho mnohých doslova zaskočil. Synov známeho herca si totiž väčšina Slovákov pamätá ako 12- či 13-ročných chlapcov. Dnes sú z nich však už prakticky dospelí muži. Veď pozrite sami!

V uplynulých dňoch sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala dlhoočakávaná premiéra filmu Mission Impossible. V priestoroch kina sa preto zišlo mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj herec Peter Sklár s partnerkou Monikou Wagnerovou a starším synom Matejom. 

Pohľad na mladého muža stojaceho po boku umelca však mnohým doslova vyrazil dych. Nie je síce žiadnym tajomstvom, že seriálový starosta z markizáckej Hornej Dolnej má dvoch synov. No keďže sa mládenci v poslednom období po boku svojho otca v spoločnosti neobjavovali, mnohí ich majú v pamäti stále zafixovaných ako 12- či 13-ročných chlapcov. 

No dnes sú z nich už prakticky dospelí muži – starší Matej, ktorý svojmu otcovi robil v kine spoločnosť, má už 18 rokov. Pred pár mesiacmi maturoval na gymnáziu a aktívne sa venuje pozemnému hokeju. Michal je od svojho brata len o rok mladší a tiež je vášnivým športovcom. Ten čas ale letí...

Peter Sklár sa pred pár dňami objavil v spoločnosti spolu s partnerkou Monikou Wagnerovou a 18-ročným synom Matejom.
Zobraziť galériu (6)
Peter Sklár sa pred pár dňami objavil v spoločnosti spolu s partnerkou Monikou Wagnerovou a 18-ročným synom Matejom.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Peter Sklár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu