Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rok po najväčšom škandále slovenského šoubiznisu: Všetko je už inak... Tomuto neuveríte!

Jana Kállayová s neverným partnerom poriadne zatočila. Zobraziť galériu (10)
Jana Kállayová s neverným partnerom poriadne zatočila. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Takto pred rokom sme vás na Topkách informovali o škandále, aký náš šoubiznis ešte nezažil. Hviezda markizáckej reality šou Farma Jana Kállayová (30) totiž svojho partnera a otca spoločného dieťaťa prichytila na bratislavskom letisku s milenkou. Mladá mamička sa preto rozhodla, že si celú situáciu s neverníkom vybaví priamo na mieste - a poriadne s ním zatočila! Odvtedy ubehlo už 12 mesiacov a všetko je úplne inak. Neuveríte, ako sa blondínke za ten čas zmenil život.

Ubehol už celý rok, čo sme vás na topkách informovali o škandále, ktorý sa odohral na bratislavskom letisku. Jana Kállayová, dobre známa z markizáckej reality šou Farma, si totiž priamo tam, pred zrakmi desiatok ľudí, zobrala do parády svojho neverného priateľa. 


Po pôrode markizáckej farmárky prišlo zdrvujúce odhalenie! 

Škandál, aký náš šoubiznis nezažil: Útok hviezdy markizáckej šou na neverného muža a milenku pred celým letiskom! 


Známu blondínku už dlhšie nahlodávali pochybnosti o vernosti svojho partnera a otca spoločného dieťaťa Jána. Nakoniec sa, bohužiaľ, ukázali ako opodstatnené. Zatiaľ čo sa exfarmárka starala doma o štvormesačného syna, jej druh strávil niekoľko dní na dovolenke v Bulharsku. Chvíle oddychu si však neužíval v spoločnosti krstného otca, ako pôvodne svojej partnerke tvrdil, ale s neznámou tmavovláskou.

Kállayovej sa však neverníka podarilo prichytiť priamo pri čine. Načapala ho pri východe z príletovej haly, z ktorej si vykračoval po boku milenky. A potom sa odohrala scéna ako vystrihnutá z telenovely – búrlivý dialóg plný otázok a zmätočných odpovedí, aj jemné náznaky „fyzického vysvetľovania“. 

„Život sa vás nepýta, čo vám hodí pod nohy, vy už musíte vedieť, ako sa s tým popasovať. Máte na výber, či už to zoberiete zle alebo dobre. Ja ďakujem za každú dobrú aj zlú skúsenosť života. Každá ma naučila vstať a ísť ďalej, aj keď to bolo ťažké,“ povedala nám o ťažkej situácii s odstupom času exfarmárka. Po tomto partnerovom úlete sa síce snažila kvôli synovi ešte vzťah nejako zlepiť, nakoniec ale išla dvojica nadobro od seba. 

No hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré. A to zrejme platí aj v prípade Kállayovej. Len zopár mesiacov od definitívneho rozchodu s Jánom totiž našla veľkú lásku. Zamilovala sa do mladého, 21-ročného hokejistu Jakuba. „Hneď na prvom rande sme sa do seba zaľúbili. Bola to jednoducho láska na prvý pohľad,“ prezradila nám ešte v začiatkoch vzťahu mladá mamička. 

A aj po čase vidí, že ju v novom partnerovi postretlo naozaj veľké šťastie. „Môžem povedať, že v ťažkých chvíľach života mi pomohol priateľ Jakub a jeho rodina, ktorú najviac milujem,“ netají „zaláskovaná” blondínka, ktorá už dokonca aktuálneho partnera považuje za nového otca pre svojho synčeka. „Janko má svojho otecka – športovca a výborného hokejového brankára,“ chváli svoju polovičku blondínka. Párik už nejaký čas žije v spoločnej domácnosti a dokonca sa už podľa našich informácií títo dvaja zhodli, že by sa chceli v budúcnosti vziať. 

Jana Kállayová so svojou láskou Jakubom a synčekom Jankom.
Zobraziť galériu (10)
Jana Kállayová so svojou láskou Jakubom a synčekom Jankom.  (Zdroj: archív J.K.)

Viac o téme: Jana Kállayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu