Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Starne do krásy a fotí sa HOLÁ: Česká herečka (40) zo starého známeho seriálu (1995) prekvapuje!

Kateřina Hrachovcová sa od čias seriálu Život na zámku zmenila na blondínu. Zobraziť galériu (17)
Kateřina Hrachovcová sa od čias seriálu Život na zámku zmenila na blondínu.

PRAHA - Z neviniatka dračica! Kateřina Hrachovcová môže byť slovenským divákom známa najmä zo seriálu 90-tych rokov Život na zámku. Tam vystupovala ako obyčajné tmavovlasé dievča, no po 20 rokoch je z nej poriadna zvodkyňa. Už dávnejšie je z herečky blondínka, ktorá si dáva záležať na svojom výzore a udržiavanej postave. No v poslednom čase začala štyridsiatnička dokonca zverejňovať na sociálnej sieti svoje nahé selfie.

Provokuje! V seriáli Život na zámku ľudia sledovali Kateřinu Herčíkovú v úlohe obyčajného dospievajúceho dievčaťa, ktoré sa neskôr stane matkou. V tom čase by zrejme nikto nepovedal, že s pribúdajúcim vekom sa z herečky stane doslova sexbomba. 

Dnes je totiž z Kateřiny blondínka, ktorá sa chváli telom, aké jej mnohé mladšie ženy môžu závidieť. A zrejme si to uvedomuje aj ona sama a svoju príťažlivosť si doslova vychutnáva. V roku 2013 sa nechala fotiť úplne nahá pre potreby seriálu Ententýky, kde hrala bývalú modelku. 

A známej Češke sa takéto pózovanie bez oblečenia zrejme zapáčilo. V poslednom období totiž pridáva na svoj instagramový profil fotografie, na ktorých je úplne nahá. Prsia si zvykne kryť rukami a rozkrok zas kameňmi či kvetinou... Akoby zo seba robila umelecké dielo. 

Hrachovcová je pritom vydatá a asi jej nejde o to, aby niekoho zbalila. Skôr sa sebou rada chváli. „Mám to chválené aj od manžela. Kto blbne, ‚nezlobí‛,” uviedla k jednému z provokatívnych záberov, na ktoré sa môžete pozrieť v GALÉRII. 

Viac o téme: Kateřina Hrachovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu